Welkom bij SUVONO.nl

 Stichting Stedenband Sukun - Voorburg-Noord 

Logo Stichting SUVONO

Help Stichting Suvono; sluit hier uw reisverzekering af!
 Welkom op de website van Stichting Suvono
Welkom op de website van Stichting Stedenband Sukun - Voorburg-Noord, afgekort SUVONO. De afgelopen maanden zijn we hard bezig geweest om de website zoveel mogelijk te voorzien van informatie voor onze huidige donateurs en belangstellenden voor onze stichting. We zullen ons uiterste best doen deze website te gaan voorzien van verslagen om zo een duidelijk inzicht te geven in wie wij zijn en wat wij doen.

· Stichting SUVONO: Wie zijn wij?

 Recent toegevoegde series foto's

 IN MEMORIAM: Pipiet Vroegop - Sulistyowati

 24 december 2021: Kerstwensen van SUVONO
MEDEWERKERS, VRIJWILLIGERS EN ALLE SUVONO-KINDEREN WENSEN U EEN FIJN KERSTFEEST.

In verband met het besmettings-risico in ons gebouw in Kampong Sukun, zijn ook onze Kerst- en Nieuwjaars-activiteiten verplaatst naar de woning in Jalan Siwalan. (Sukun-Noord)
· Kerstwensen van SUVONO

 15 december 2021: Herstart activiteiten op SUVONO.nl
Met het overlijden van Pipiet Vroegop-Sulistyowati heeft Stichting Suvono nu ook de grootste klap te voorduren gekregen. Na een zwaar ziekbed door de gevolgen van de slopende ziekte MSA-p (Multiple System Atrophy- parkinsonisme) is Pipiet hieraan op 2 september 2021 overleden.
· Herstart activiteiten op SUVONO.nl

 Schoolkinderen Stichting SUVONO

 26 november 2018: Nieuwsbrief Stichting Suvono
Zoals de meesten van ons wel weten draait onze stichting, na bijna 14 jaar - nog steeds op volle toeren. Bij de start konden wij rekenen op een groot aantal vrienden en vrijwilligers die ons hielpen met de fondsenwerving en promotie.
· Nieuwsbrief Stichting Suvono

 9 juni 2017: Herstart renovatie Rumah Impuls, Sukun
Na de betegeling van de steeds weer vochtige wanden van het gebouw, lag de renovatie even stil vanwege onze afwezigheid in de maand april. Maar inmiddels is de renovatie weer van start, met tevens verbeteringen.
· Herstart renovatie Rumah Impuls, Sukun

 25 december 2016: Kerstwens
Zonder speciale oproep kwamen er voor ons kerstfeest weer een aantal donaties binnen, w.o. van Wim Snel, Tineke Angenent, Gerard van Soest, Hanspaul Hager, Dirk Eveleens Maarse, Jos Visbeen, Hans van Schaik, Mw. I. Nassette, Guus de Bruijn, Gabi en Jan Pfeffer-Oenema, Lydia Tandra en Suherman.
· Kerstwens

 10 december 2016: Dank aan de trouwe postbode Eddie Anneveldt
Cees Ritsma is weer in Malang gearriveerd met een grote zak post voor stichting Suvono. Post van overal met waardevolle inhoud laten we uit veiligheids- overwegingen bij Cees komen. Cees zorgt er dan voor dat de post goed en wel in Malang terecht komt.
· 10 december 2016: Dank aan de trouwe postbode Eddie Anneveldt

 9 december 2016: Suvono-deelname aan PANFILA 2016
Omdat wij voor het eerst meededen aan de Nationale Filatelie Tentoonstelling te Jogjakarta ,met een verkoop-stand van 9-13 november 2016, waagden we het ook om mee te doen aan de tentoonstelling zelf met twee jeugd-inzendingen in de open klasse.
· 9 december 2016: Suvono-deelname aan PANFILA 2016

 20 september 2016: Binnen de muren van de Lowokwaru-gevangenis
Een kijkje binnen de muren van de Lowokwaru-gevangenis in Malang. Stichting Suvono helpt de gewone jongens die er langdurig vastzitten voor iets wat ze gedaan hebben, in Holland maximaal wordt bestraft met een berisping.
· 20 september 2016: Binnen de muren van de Lowokwaru-gevangenis

suvono.nl · online doneren · © 2005-2022

3,308,531 pageviews