Foto's

 21 juli 2014: Sponsor Marie-José Nassette bezoekt Rumah Impuls Sukun 

Logo Stichting SUVONO

Help Stichting Suvono; sluit hier uw reisverzekering af!
 Foto's
21 juli 2014: Sponsor Marie-José Nassette bezoekt Rumah Impuls Sukun

Op de bijeenkomst in Rumah Impuls Sukun (Malang) van zondagmiddag 20 juli 2014, was sponsor Marie-José Nassette samen met haar zoon Mees en dochter Chinook op bezoek.

De bedoeling was dat op deze bijzondere dag 200 Wakawaka-lampen zouden worden uitgedeeld. Helaas vond de Indonesische douane dit geen aanleiding om de lampen vrij te geven, maar hadden een flink bedrag aan invoerrechten tevoorschijn getoverd, dat pas op z'n vroegst kon worden afgehandeld op dinsdag 22 juli.

Maar op deze dag konden ook voor alle kinderen de nieuwe - nu oranje - Suvono-shirts worden uitgedeeld en voor alle kinderen waren er lekkernijen zoals donuts, gebak en koekjes. Ook werd er een Javaanse dans uitgevoerd door de hoofdleraar voor dansen van de Ramayana.

Het werd een gezellige dag, waarbij Marie-José, Mees en Chinook aan alle kinderen werden voorgesteld. Ze hielpen ook volop mee met het uitdelen van de nieuwe shirts en de lekkernijen. Verder konden de twee zelf meegenomen Wakawaka-lampen als voorbeeld dienen, om de kinderen uit te leggen wat voor soort nuttige lamp zij deze maand zullen krijgen. Helemaal voor niets krijgen ze de lampen niet, want ze moeten er elk een tekening voor maken of een goede daad doen.

Hierover later meer.


suvono.nl · online doneren · © 2005-2023

3,731,228 pageviews