Madura

 20 maart 2022: Batik-show ter promotie van de Pamekasan Batik (Madura) 

Logo Stichting SUVONO

Help Stichting Suvono; sluit hier uw reisverzekering af!
 Madura
20 maart 2022: Batik-show ter promotie van de Pamekasan Batik (Madura)

We werden blij verrast door de uitnodiging van de Regent van Pamekasan Baddrut Tamam, voor het bijwonen van een Batik-show, ter promotie van de Pamekasan Batik. Bij aankomst in Malang Town Square was er een warme ontvangst , waarbij een welkomstgeschenk werd aangeboden in de vorm van een "Kain Batik Tulis Pamekasan".

Verder werden we op de foto gezet bij de ingang met de jaarlijks gekozen BATIK KING & QUEEN van Pamekasan (links op de foto) en de jaarlijks gekozen KACONG & CEBBHING PAMEKASAN een Mister en Miss Pamekasan (rechts op de foto). Beiden vervullen een ambassadeurs-rol bij de toeristische promotie van Pamekasan. (zie foto 3) Op de achtergrond staat de lachende pak Ivan (hoofd toerisme te Pamekasan) die nog onopgemerkt was gebleven op dat moment. Een leuk weerzien. Hij zorgde ervoor dat we de beste plek VVIP kregen, pal bij de Bupati en hoge afgevaardigden van de Gemeente Malang en Gemeente Batu. (zie foto 4)

Het werd een wervelende show, met prachtige batik, gedragen door mooie modellen. Op foto 7 heet de Bupati van Pamekasan de gasten welkom. Foto 14 laat de thuis uitgepakte batik-tulis zien, waar een mooi shirt van gemaakt zal worden, dat bij het eerste bezoek aan Madura zal worden gedragen.

Wel was het erg jammer dat er geen toeristische informatie-tafel stond met brochures. Wij, als Stichting Suvono, consultant-bureau voor Madura, hadden dit graag willen uitvoeren. Het was hiervoor DE gelegenheid. Mogelijk gaan wij dit bij een volgende gelegenheid aankaarten.

suvono.nl · online doneren · © 2005-2024

3,935,262 pageviews