Nieuws

 Nieuwsberichten van Suvono 

Logo Stichting SUVONO

Help Stichting Suvono; sluit hier uw reisverzekering af!
 Nieuws
Nieuwsberichten van Suvono

Op deze pagina worden relevante nieuwsberichten van Stichting Suvono geplaatst worden.

2023:
18 december 2023: Kerstwens Stichting SUVONO
Wij zijn weer in volle gang met de voorbereidingen van de Kerstvieringen, die we in etappes moeten houden, vanwege het groot aantal kinderen dat onze hulp nodig heeft en de beperkte ruimte in onze aula. (lees verder)

22 september 2023: Al 18 jaar Wijkband Sukun Voorburg Noord (artikel)
Jaren was het werk gericht op die ene wijk in Malang en dat komt door de afkomst van Pipiet Vroegop-Sulistyowati. Zij kende de problemen in de wijk als geen ander en was er geboren en getogen. Toen Pipiet trouwde met Pim Vroegopuit Voorburg, kwam zij mee naar Voorburg-Noord. Op een wijkfeest deed ze haar aangrijpend verhaal en dat resulteerde in een band tussen haar Sukun en Pims Voorburg Noord. (lees verder)

25 augustus 2023: Stichting Wijkband Sukun Voorburg Noord (Suvono) (artikel)
Sofia Wati kwam zomaar binnenlopen in Sukun en bleek een voortreffelijke manager te zijn, die niet alleen de stichting op dezelfde voet kon voortzetten, maar ook veel aanvullingen bracht, zoals ruimere erkenning en medewerking van de Indonesische overheid. Er zijn zelfs twee filialen opgezet buiten de wijk Sukun (één in het historische plaatsje Toempang met de gelijknamige tempel Candi Tumpang en één bij de gevaarlijke vulkaan Semeru, die telkens weer uitbarst en huizen en levens verwoest van mens en dier. (lees verder)

9 augustus 2023: Stichting uit Voorburg-Noord actief in Indonesie (artikel)
Veel activiteiten zijn erg leuk, maar vragen ook meer fondsen dan er beschikbaar zijn. Gelukkig kwam er een royale donatie van de Pascal Lalanne uit Parijs, die in oktober aanstaande naar Indonesië terug komt. (lees verder)

9 augustus 2023: Activiteitendag Suvono
Stichting Suvono komt uitgebreid aan bod in het Kerkblad voor Hoogvliet, jaargang 55, nr.11 - 10 juni 2023. Het volledige artikel staat hier onder als afbeeldingen. (lees verder)

18 juni 2023: Stichting Suvono in Kerkblad voor Hoogvliet
Stichting Suvono komt uitgebreid aan bod in het Kerkblad voor Hoogvliet, jaargang 55, nr.11 - 10 juni 2023. Het volledige artikel staat hier onder als afbeeldingen. (lees verder)

13 mei 2023: Directe hulp aan Papoea-vrouw in Malang
Enkele dagen geleden zijn we op de hoogte gebracht van een straatarme Papua-vrouw met kindje en baby van 2 weken kroepoek staat te verkopen bij het postkantoor in Malang. (lees verder)

8 mei 2023: Noodhulp na aardverschuiving
Stichting Suvono Hati Bersatu heeft na een gelukkig niet al te grote aardverschuiving in de wijk Sukun direct noodhulp verleend in de vorm van rantsoenen voor de getroffen families. (lees verder)

5 mei 2023: Samenwerking met stichting in plaatsje Tumpang
Op 5 mei 2023 ontvingen bij ten huize Siwalan de oprichters van een stichting in het plaatsje Tumpang. Deze stichting helpt armere gezinnen om hun kinderen naar school te laten gaan. (lees verder)


2022:
28 september 2022: Een onvergetelijke dag voor alle Suvono kinderen
Het was vooraf al aangekondigd. Vanuit de Surinaams-Javaanse gemeenschap in Nederland kregen wij als stichting al heel wat jaren hulp voor een schoolmeisje en haar familie in Sukun. (lees verder)

28 maart 2022: Schoonmaak actie kantoor Suvono
Afgelopen zondag was het weer hoog tijd om de bezem door het wijkkantoor van Suvono te halen. Dit is, nu de corona-pandemie langzaam verdwijnt, inmiddels weer routine-werk geworden. (lees verder)

21 maart 2022: 17 jaar Stichting Suvono
Op 11 maart 2005 werd STICHTING "WIJKBAND SUKUN-VOORBURG NOORD" opgericht . Dit was een initiatief van Fenny Gerrits van de Wijkvereniging voor Voorburg-Noord en Pipiet Sulistyowati, sociaal werker voor Sukun, in Malang, Indonesië. (lees verder)

24 februari 2022: Overdracht boek Oorlogsvrijwilliger Garde Jager Veteraan
Overdracht van het boek 'Oorlogsvrijwilliger Garde Jager Veteraan' en objecten uit collectie, bijgewoond en getekend door Kolonel Maryanto Bachtiar, S.T., M.M., Majoor Sarto en Kapitein Soetrisno. (lees verder)

14 februari 2022: Bezoek Suvono kinderen
Opnieuw bracht ibu Sofia een bezoek aan een paar kinderen van Stichting Suvono. Uiteraard zijn er weer videootjes van gemaakt, die hier als compilatie onder is te bekijken. (lees verder)

8 februari 2022: Bezoek Suvono kinderen
Waar ibu Sofia eerder op bezoek ging bij enkele Suvono-kinderen, is het nu de beurt aan enkele Suvono-kinderen om op bezoek te komen in Jalan Siwalan voor een gesprek met ibu Sofia en het maken van een korte video-boodschap. (lees verder)


2021:


Danseressen van Madura.

24 december 2021: Kerstwensen van SUVONO
"MEDEWERKERS, VRIJWILLIGERS EN ALLE SUVONO-KINDEREN WENSEN U EEN FIJN KERSTFEEST." (lees verder)

15 december 2021: Herstart activiteiten op SUVONO.nl
"Met het overlijden van Pipiet Vroegop-Sulistyowati heeft Stichting Suvono nu ook de grootste klap te voorduren gekregen. Na een zwaar ziekbed door de gevolgen van de slopende ziekte MSA-p is Pipiet hieraan op 2 september 2021 overleden." (lees verder)

IN MEMORIAM: Pipiet Vroegop - Sulistyowati
(lees verder)


2018:
26 november 2018: Nieuwsbrief Stichting Suvono
"Zoals de meesten van ons wel weten draait onze stichting, na bijna 14 jaar - nog steeds op volle toeren. Bij de start konden wij rekenen op een groot aantal vrienden en vrijwilligers die ons hielpen met de fondsenwerving en promotie." (lees verder)


2017:
9 juni 2017: Herstart renovatie Rumah Impuls, Sukun
"Na de betegeling van de steeds weer vochtige wanden van het gebouw, lag de renovatie even stil vanwege onze afwezigheid in de maand april. Maar inmiddels is de renovatie weer van start ,met tevens verbeteringen." (lees verder)


2016:
25 december 2016: Kerstwens
"Zonder speciale oproep kwamen er voor ons kerstfeest weer een aantal donaties binnen, w.o. van Wim Snel, Tineke Angenent, Gerard van Soest, Hanspaul Hager, Dirk Eveleens Maarse, Jos Visbeen, Hans van Schaik, Mw. I. Nassette, Guus de Bruijn, Gabi en Jan Pfeffer-Oenema, Lydia Tandra en Suherman. " (lees verder)

10 december 2016: Dank aan de trouwe postbode Eddie Anneveldt
"Cees Ritsma is weer in Malang gearriveerd met een grote zak post voor stichting Suvono. Post van overal met waardevolle inhoud laten we uit veiligheids- overwegingen bij Cees komen. Cees zorgt er dan voor dat de post goed en wel in Malang terecht komt." (lees verder)

9 december 2016: Suvono-deelname aan PANFILA 2016
"Omdat wij voor het eerst meededen aan de Nationale Filatelie Tentoonstelling te Jogjakarta ,met een verkoop-stand van 9-13 november 2016, waagden we het ook om mee te doen aan de tentoonstelling zelf met twee jeugd-inzendingen in de open klasse." (lees verder)

20 september 2016: Binnen de muren van de Lowokwaru-gevangenis
"Een kijkje binnen de muren van de Lowokwaru-gevangenis in Malang. Stichting Suvono helpt de gewone jongens die er langdurig vastzitten voor iets wat ze gedaan hebben, in Holland maximaal wordt bestraft met een berisping." (lees verder)

12 april 2016: Met dank aan ...
"Bij opnamen van TV-flitsen, welke wij ook in Nederland hopen uit te zenden, hielden Suvono-kinderen pamfletjes op met namen van sponsors die we op deze manier in het zonnetje willen zetten. Sponsors bedankt!" (lees verder)

03 april 2016: Stichting Suvono 11 jaar
"Inmiddels bestaat de stichting 11 jaar. Natuurlijk was dit aanleiding tot feest in Rumah Impuls, Sukun - Malang. Rumah Impuls Sukun barstte weer uit zijn voegen. Op zondag 3 april 2016." (lees verder)

23 februari 2016: In Memoriam Hans Slijkhuis
"Afgelopen zaterdag 20 februari overleed op 85-jarige leeftijd Hans Slijkhuis. Indie-veteraan van het eerste uur. Hans is van Indonesie gaan houden. Zoveel, dat hij besloot om een Indonesisch kind in nood te helpen met de school en meer." (lees verder)

17 januari 2016: NIEUWJAARSFEEST IN RUMAH IMPULS SUKUN
"De uitgenodigde zangeres werd zondag ziek, zodat we op het allerlaatste moment een andere - in Malang populaire zangeres moesten uitnodigen. We hadden even niet gedacht aan haar achtergrond , dus was het even schrikken." (lees verder)


2015:
22 april 2015: Stichting Suvono op televisie
"Tijdens ons feest op 12 april werden televisie-opnamen gemaakt. Wel voor een vol uur zendtijd. Allereerst werd hiervan 5 minuten uitgezonden voor het journaal op maandagavond en in een herhaling op dinsdagmorgen." (lees verder)

22 april 2015: DVD Stichting SUVONO
"Ter gelegenheid van ons Tien-jarig bestaan sponsorde de heer Jaap Louwe Kooijmans de opname en productie van een DVD, waarin wij laten zien, wat we zoal doen in Malang. Hierbij laten wij ook iets zien van de stad Malang zelf." (lees verder)

12 april 2015: Onverwacht bezoek uit Nederland
"Een bijzondere verrassing was het bezoek uit Nederland op deze bijzondere dag. De heer Max Angenent is al heel lang sponsor van Novi en haar kleine zusje Febi." (lees verder)

12 april 2015: SUVONO 10 JAAR ACTIEF IN SUKUN!
"Eindelijk was het dan zover. Ons uitgestelde feest, ter gelegenheid van ons 10 jarig bestaan. Zondag 12 april 2015. Hierbij een foto-impressie van deze prachtige dag - temidden van dagen met noodweer - ook nog droog gebleven." (lees verder)

12 april 2015: Suvono-bazaar een groot succes
"De "bazaar murah" voor de ingang van Rumah Impuls Sukun, op 12 april 2015, ter gelegenheid van ons 10-jarig bestaan, was reuze succesvol." (lees verder)

11 april 2015: 10 JAAR STICHTING SUVONO
"Ter gelegenheid van de feestelijkheden op 12 april, is er voor de armste bewoners van kampong Sukun ook een bazaar georganiseerd." (lees verder)

01 maart 2015: Bijeenkomst Rumah Impuls
"Op 1 maart werden de evaluatie-formulieren voor de Wakawaka's ingevuld tijdens een routine-bijeenkomst." (lees verder)

17 februari 2015: Hanneke Wildervanck overleden
"Vandaag ontvingen we het droevige bericht dat op 4 februari 2015 Hanneke Wildervanck in het Willem Dreeshuis te Den Haag is overleden." (lees verder)

10 januari 2015: 1e voedsel-uitdeelactie van 2015
"Op zaterdagavond 10 januari 2015 gingen we voor het eerst de straat weer op, met maaltijden voor de daklozen in Malang-centrum. Onze Australische vriend Geoff wilde graag mee om te zien hoe dat in zijn werk gaat." (lees verder)

10 januari 2015: Bezoek sponsor Geoffrey
"Op zaterdag 10 januari 2015 waren wij nog geheel in de kerstsfeer in Jalan Siwalan. Onze vriend en sponsor Geoffrey uit Australie kwam ons twee dagen bezoeken" (lees verder)

8 januari 2015: 200 paar schoenen!
"Een grote wens - dat we al onze Suvono-kinderen een paar schoenen konden geven - als cadeau op ons Kerst-en Nieuwjaarsfeest ! Samenvallend met het 9-jarig bestaan van LKS (onze Indonesische stichting) Het zou gewoon een droom blijven, was onze verwachting." (lees verder)

2014:
25 december 2014: De laatste loodjes van de opnames
"Al circa twee weken lieten vooral de weersomstandigheden buiten-opnames in Malang niet toe. Ook bij de derde poging werden we verrast door zwaar onweer met bliksem bij de Tugu voor het Stadhuis." (lees verder)

24 december 2014: Hernieuwde hulp aan Mbak Tien
"We hebben het op deze site al regelmatig gehad over Mbak Tien. De invalide vrouw, die als baby een verkeerde injectie kreeg. Verstoken van hulp en in grote armoede levend hebben wij ons jaren geleden al ontfermd over Mbak Tien." (lees verder)

20 december 2014: Kerstfeest en jaarwisseling op komst
"Over een paar dagen is het Kerstfeest. En ook het nieuwe jaar is in aantocht. We hebben een kerstboom, gekregen van een sponsor uit Amerika.(San Jose) Maar we willen deze kerstboom ook weer mooi kunnen versieren en het gebouw gezellig maken." (lees verder)

24 oktober 2014: Malang, een beeld van een Stad
"Op vrijdag 24 oktober j.l. ontvingen we bezoek van Dr. Arthur van Schaik, de maker van het historisch belangrijke fotoboek " Malang, een beeld van een stad"." (lees verder)

27 augustus 2014: Grotere TV voor Mbak Tien
"Gekocht van een buurman die geld nodig had hielpen wij 2 gezinnen in een actie. waar het ons allereerst om ging, was natuurlijk Mbak Tien wat gelukkiger te maken." (lees verder)

25 augustus 2014: Mikael uit Japen (Seroei), Papua
"Natuurlijk hoort Mikael ook bij Stichting Suvono. Mikael is een jongen uit Seroei, op het eiland Japen (Papua). Hij heeft lichamelijke en geestelijke beperkingen en is al vanaf zijn tweede jaar in Malang." (lees verder)

21 augustus 2014: Wakawaka-lampen Suvono staan op de kaart!
"De Wakawaka-lampen die aan de Suvono-kinderen werden uitgedeeld staan inmiddels ook op de impact-kaart van de WakaWaka Foundation." (lees verder)

19 augustus 2014: 200 Wakawaka-lampen voor Sukun
"De Wakawaka-lampen die aan de Suvono-kinderen werden uitgedeeld hebben nationaal aandacht gekregen in het Engelstalige dagblad The Jakarta Post. Op 18 augustus verscheen een groot artikel in de krant." (lees verder)

19 augustus 2014: 200 Wakawaka-lampen voor Sukun
"Tenslotte waren ze er dan: 200 Wakawaka-lampen uit Nederland. Marie-José Nassette spaarde ze bijelkaar door hiervoor vele sponsors aan te trekken, zowel bedrijven en particulieren." (lees verder)

18 augustus 2014: Projecten gerealiseerd door koffie-concerten
"Marie-José Nassette bewonderde div. faciliteiten in Rumah Impuls Sukun, die konden worden gerealiseerd uit de fondsen, die zijn ophaalde tijdens de door haar georganiseerde koffie-concerten in Oldenzaal." (lees verder)

24 juli 2014: Op bezoek bij Mikael
"We zijn deze week ook weer bij Mikael op bezoek geweest. Met een zak lekkernijen en wat geld." (lees verder)

23 juli 2014: Jan Hendriks overleden
"Op 22 juli omstreeks 05:00 lokale tijd is Jan Hendriks in een ziekenhuis in Medan overleden na een kort ziekbed. Hij is op 23 juli gecremeerd in besloten kring." (lees verder)

12 mei 2014: Soft-opening gazebo Rumah Impuls
"Op 12 mei 2014 hadden we op het Eduard Disch- dakterras een kleine ceremonie. De soft-opening van de nieuwe gazebo. Hier mogen Suvono-kinderen hun huiswerk maken in de middag-uren, maar ook bezoek kan hier straks een drankje krijgen." (lees verder)

4 mei 2014: WakaWaka voor Stichting Suvono
"Wat als je je Klein Duimpje voelt maar ook Robin Hood? Wat als jij met jouw twee gezonde, welvarende kinderen met eigen ogen sloppenwijken in de Derde Wereld hebt aanschouwd. Wat als jij je realiseert dat je niet de hele wereld kan helpen maar dat iedereen iemand kan helpen. " (lees verder)

7 april 2014: Harry van Kleef overleden
"Zondagmorgen 6 april 2014 is om 10.30 uur onze waarnemend voorzitter Harry van Kleef overleden. Op woensdag 2 april hielden wij in Malang een bid-bijeenkomst voor Harry, welke hij kon volgen via Skype." (lees verder)

5 april 2014: Fatima neemt boek in ontvangst voor Lembaga Suvono
"Zaterdag-middag 5 april 2014 mocht sociaal-medewerkster Fatima in de aula van de Staats Universiteit Malang (Universitas Negeri Malang) een boek ontvangen uit de handen van de auteur Olivier Raap." (lees verder)

2 april 2014: Gebedsdienst voor Harry via Skype
"Omdat het maar niet goed gaat met medebestuurder Harry van Kleef hielden wij in Jalan Siwalan 2 een kleine gebedsdienst. Harry kon de dominee volgen vanuit zijn ziekbed." (lees verder)

1 april 2014: Bestuurder Harry van Kleef
"Omdat ons secretariaat in Voorburg voor vrij lange tijd onbemand is, zijn de werkzaamheden voor Stichting Suvono overgebracht op het adres van bestuurder Harry van Kleef. " (lees verder)

1 april 2014: Foto's Rumah Impuls Sukun
"Deze foto's zijn van 1 april 2014. Een kijkje in en om Rumah Impuls Sukun, op plaatsen, waar we minder foto's maken bij de bijeenkomsten." (lees verder)

27 maart 2014: Nieuwsbrief Stichting Suvono
"Het is alweer een poosje geleden, dat ik een algemeen berichtje over onze stichting doorstuurde, In principe stuur ik deze eigenlijk nooit zomaar langs deze weg.. Maar er is momenteel sprake van een noodsituatie." (lees verder)

Februari 2014: Afscheid van Govert Huijser
"Met het overlijden van generaal b.d. Govert Huijser op 5 januari 2014 hebben wij opnieuw een vooraanstaand sympathisant verloren. Het verlies van deze vriendelijke en invloedrijke vriend is groot en onvervangbaar." (lees verder)

12 februari 2014: Studieruimte in aanbouw
"Inmiddels zijn we eindelijk van start kunnen gaan met het bouwen van een studieruimte boven op onze aula. Vanwege veiligheid konden we geen zware materialen gebruiken en ook moesten er in de muren wat wijzigingen worden aangebracht." (lees verder)

08 januari 2014: Overlijdensbericht
"Hedenmorgen om 01.15 uur is op Bali ons bestuurslid Clim Smeets (Eindhoven, 15 mei 1943) overleden. Wij wensen zijn lieve vrouw Nellie heel veel sterkte en zullen behulpzaam zijn waar nodig." (lees verder)

07 januari 2014: Waaier met geschiedenis
"Al geruime tijd terug kregen wij een waaier cadeau, met de bedoeling om deze te veilen en de opbrengst te gebruiken voor stichting Suvono." (lees verder)


2013:
23 december 2013: Goede doelen actie Indisch3.nl
"Vandaag stellen we stichting Suvono aan je voor. Deze stichting is met 22% van de stemmen op de derde plaats geëindigd in onze Goede Doelen Actie." (lees verder)

23 december 2013: Deri schrijft bedankbrief
"Deri heeft een baan! Deri is van school en moet haar moeder helpen aan inkomen voor het gezin. Jarenlang was Deri afhankelijk van Stichting Suvono voor haar school." (lees verder)

22 december 2013: Bedelbrieven
"Als we ergens niet zo goed in zijn, is het wel in het maken van bedelbrieven. We hebben er grote moeite mee, om dit te laten samengaan met bijvoorbeeld een kerstwens. Daarom treft u hierover dan ook niets aan bij onze kerstkaart." (lees verder)

21 december 2013: Kerstwens en blik op 2014
"Beste vrienden, sympathisanten en sponsors van Suvono, maar ook alle mensen die pas nu met ons kennismaken, Kerstfeest 2013 staat voor de deur. Onze kerstkaarten zijn verzonden, met een simpele Merry Christmas & Happy New Year." (lees verder)

December 2013: Het definitieve afscheid van Oma Anna
"Ruim een jaar gelden overleed oma Anna, op 95 jarige leeftijd in Surabaya, vlak voordat ze haar laatste dagen in Malang zou komen doorbrengen, want dat wilde ze zo graag. Alles was hiervoor al in gereedheid gebracht. Omringd door Suvono-vrijwiliggers voor verzorging, aandacht en gezelligheid. Maar het mocht niet zo zijn." (lees verder)

6 december 2013: Resultaat verkiezing voor Stichting Suvono optimaal
"Toen de heer Van Schaik (sponsor van Suvono) ons tipte over een verkiezing op de website van Magazine Indisch3 was de tijd om nog aan te melden bijna verstreken. We moesten stemmen verzamelen om bij de eerste vijf Stichtingen te eindigen, die promotie krijgen op betr. website. Voor december - de maand van geven...." (lees verder)

2 december 2013: Stem op Stichting Suvono
"Sinds vandaag staat Stichting Suvono op www.indisch3.nl als genomineerde voor de Goede Doelenactie van Indisch 3.0. We willen dan ook al onze sponsoren vragen om zo spoedig mogelijk hun stem uit te brengen op Stichting Suvono (nummer 7)." (lees verder)

27 april 2013: 8-jarig bestaan Stichting Suvono
"De hele maand maart stond bij Stichting Suvono ons 8 jarig bestaan weer centraal. Er was veel bezoek bij Rumah Impuls, niet alleen van de gezinnen met Suvono-schoolkinderen, maar ook van wijkbestuurders en een vertegenwoordiging van de Gemeente Malang." (lees verder)

28 maart 2013: Laptops voor Stichting SUVONO
"Lara te Rietmolen en haar partner Martijn konden in 2012 via stichting Suvono diverse oproepen doen in de krant (voorpagina's) en op de televisie (twee verschillende omroepen - Malang TV en Batu TV." (lees verder)

23 maart 2013: Kringloop steunt SUVONO
"Kringloop Voorburg gaat de Stichting Sukun Voorburg-Noord (SUVONO) ondersteunen. Deze stichting, die deze maand 8 jaar bestaat, helpt op dit moment ca. 200 kinderen uit kansarme gezinnen in de wijk Sukun van de Oost-Javaanse stad Malang zodat zij naar school kunnen gaan." (lees verder)

13 november 2012: Demonstratie Japanse ambassade
"Demonstratie bij de Japanse Ambassade te Den Haag." (lees verder)

2012:
7 oktober 2012: Brand in Sukun
"Door een vonkende kabel van electriciteitsbedrijf PLN onstond er brand in het ouderlijk huis van Pipiet in kampong Sukun. (zaterdagavond 6 oktober rond 20.00 uur). De kamer van Suvono-vrijwilligster Fatima (die daar met man en 3 dochters sliep) is volledig uitgebrand." (lees verder)

6 oktober 2012: Nieuws uit kampung Sukun
"Met Suvono gaat het nog steeds heel goed en ook met de Suvono-kinderen. We zijn bezig met het bouwen van een gazebo boven de aula. Daar kunnen de kinderen dan rustig hun huiswerk maken en we kunnen er met onze gasten even zitten." (lees verder)

30 september 2012: Bijeenkomst Suvono
"Zoals u elders bij onze berichtgeving kunt vinden, zijn er recent in de wijk verschrikkelijke dingen gebeurd. Enkele van de Suvono-kinderen zijn hierdoor nog getraumatiseerd. We doen heel erg ons best om de kinderen ontspanning te geven en motivatie om op school hun best te blijven doen." (lees verder)

10 augustus 2012: Extra hulp voor Dea en Firman
"Rond de Lebaran (Islamitisch nieuwjaar) is er altijd extra bedoefte aan hulp. Zo pakte sponsor Gerard van Soest groots uit. Hij stuurde geld - ook namens de kleinzonen Marthijs en Sebastiaan voor hun Suvono-kinderen Dea en Firman." (lees verder)

20 juli 2012: Stichting Suvono helpt Lara
"Lara zoekt haar moeder. Een baby werd geboren in het ziekenhuis van Soerabaja en na een paar dagen stond de moeder de baby af aan een adoptie-organisatie." (lees verder)

12 juli 2012: Publicatie Malang Post over Suvono
"De pers geeft regelmatig aandacht aan de activiteiten van Stichting Suvono. Nog maar net waren we een kwartier lang op Batu TV en kort daarop verscheen dit krantenbericht." (lees verder)

4 juni 2012: EEN STEUNPILAAR NEEMT AFSCHEID!
"Directeur -bestuurder van het Opvangcentrum voor Dak- en Thuislozen IMPULS MAASTRICHT - Eduard Disch is met pensioen." (lees verder)

20 mei 2012: Ibu Anna overleden
"Zondagmorgen 20 mei 2012 om 11.25 uur is tot ons grote verdriet Ibu Anna overleden. Onze condoleances gaan uit naar haar zoon Mario en schoondochter Rita in Liverpool, Groot Brittannië." (lees verder)

8 april 2012: VROLIJK PASEN
"Dit jaar was er weer eieren verven en verstoppen in de tuin te Siwalan 2. Het was geen echt Suvono-programma maar ca. 16 kinderen genoten bij ons toch van het Paas-feest." (lees verder)

1 april 2012: Gebedsdienst 7 jaar Stichting Suvono
"In Indonesië is het gebruikelijk, dat bij iedere plechtigheid ook een Gebedsdienst wordt gehouden. Dit is niet alleen bij Christenen gebruikeljk, maar bij álle godsdiensten." (lees verder)

16 maart 2012 : NIEUWSBRIEF
"De feestelijke activiteiten rond ons zevenjarig bestaan zijn alweer volop aan de gang. We sluiten deze feestelijkheden af op zondag 25 maart in Rumah Impuls Sukun." (lees verder)

11 januari 2012 : 6 jaar LKS
"LKS (Lembaga Kotakota Suvono) onze rechtspersoon in Indonesië, bestaat zes jaar! Natuurlijk was het feest in Rumah Impuls Sukun. Pipiet had honderden donuts gemaakt, genoeg voor twee rondjes." (lees verder)

2011:
18 December 2011: KERSTFEEST IN KAMPONG SUKUN
"Bijeenkomst, wedstrijden etc. voor alle Suvono-kinderen. Zowel in Rumah Impuls Sukun als op straat in de Kampong. Ook voor de niet-winnaars van de mooie prijzen zijn er natuurlijk cadeautjes. Niemand gaat met lege handen naar huis en voor allemaal is er eten." (lees verder)

21 oktober 2011: Bijeenkomst Suvono
"Erg kort tevoren konden we deze middag organiseren. We wisten dus, dat velen niet zouden kunnen komen. De locatie was in Leidschendam - in gebouw Duivenvoorde. Medewerkster aldaar Patricia heeft werkelijk alles in het werk gesteld om de Suvono-middag tot een succes te maken." (lees verder)

19 oktober 2011: Einde 1e algemene vergadering
"Zojuist liep de vergadering af. (00.15 uur - we begonnen om 18.45 uur) Pim als voorzitter en 1e secretaris
suvono.nl · online doneren · © 2005-2024

3,958,787 pageviews