Nieuws

 12 februari 2014: Studieruimte in aanbouw 

Logo Stichting SUVONO

Help Stichting Suvono; sluit hier uw reisverzekering af!
 Nieuws
12 februari 2014: Studieruimte in aanbouw

Inmiddels zijn we eindelijk van start kunnen gaan met het bouwen van een studieruimte boven op onze aula. Vanwege veiligheid konden we geen zware materialen gebruiken en ook moesten er in de muren wat wijzigingen worden aangebracht. Dit alles nam veel tijd in beslag, maar hierbij hopen we nu aan alles gedacht te hebben.

Sponsor Eduard Disch , waar wij al veel aan te danken hebben, doneerde hiervoor al in 2013 de benodigde fondsen. De Suvono- kinderen zijn nu al razend enthousiast met deze nieuwe faciliteit, ook al vanwege het uitzicht over vier kanten waar de bergen goed zichtbaar zijn.

Daar heb je als je in de drukke benauwde kampong leeft geen benul van, dat de natuur zo dichtbij is. Het is dan ook wel een symbool voor het leven. Door wat meer stappen te maken kan je leven een totaal andere wending nemen. En het licht in het leven is dichterbij dan je denkt.

We werken hard aan onze studieruimte waar we ook veel groen willen hebben. Potten met planten, bamboe stoeltjes en tafeltjes. Met dank aan de heer Eduard Disch..suvono.nl · online doneren · © 2005-2024

3,887,619 pageviews