Nieuws

 27 maart 2014: Nieuwsbrief Stichting Suvono 

Logo Stichting SUVONO

Help Stichting Suvono; sluit hier uw reisverzekering af!
 Nieuws
27 maart 2014: Nieuwsbrief Stichting Suvono

Lieve vrienden en belangstellenden van Stichting Suvono,

Het is alweer een poosje geleden, dat ik een algemeen berichtje over onze stichting doorstuurde, In principe stuur ik deze eigenlijk nooit zomaar langs deze weg.. Maar er is momenteel sprake van een noodsituatie.

Het is momenteel best zwaar voor ons , omdat heel wat kinderen hun sponsor verloren hebben, voornamelijk door het overlijden van de sponsor. Deze kinderen kunnen we moeilijk van school afhalen, nu ze eenmaal naar school gaan.

We betalen dus voor alle kinderen het schoolgeld door, voor een groot deel uit onze reserves, maar ook uit eigen zak. Dit jaar moeten we dus wel weer acties voeren om nieuwe sponsors te vinden voor ca. 50 kinderen.

Maar heel erg is, dat alle donaties via het betaalsysteem op onze website nooit daadwerkelijk konden worden bijgeschreven door een systeemfout. Donateurs ontvingen wel meteen een bedankje voor de ontvangst van de donatie, maar het geld werd NIET afgeschreven van de rekeningen.

We wilden pas nu het geld opnemen om voor alle kinderen de scholen voor het laatste kwartaal te betalen. Maar ook voor ons uitstapje voor a.s. zaterdag met de kleintjes van de Stichting en voor ons feestje in Rumah Impuls a.s. zondag 30 Maart 2014, t.g.v. ons 9-jarig bestaan.

Een verzoek dus aan alle mensen, die vanaf 2013 via www.suvono.nl een donatie hebben overgemaakt, om dit alsnog (opnieuw) te doen, want het geld is dus nooit van uw rekening afgeschreven.

Hopelijk kunt u ons helpen door deze donatie alsnog over te schrijven naar de ING rekening van Stichting Suvono : NL26 INGB 0004289474 t.n.v. STG Wijkband Sukun - Voorburg N te Voorburg.

Mocht u geen donatie via onze website of via andere wegen hebben gedaan, dan wil ik u laten weten, dat ieder bedrag momenteel meer dan welkom is. Maar ook uw aankopen via Marktplaats: http://verkopers.marktplaats.nl/5327142 en via Facebook: http://facebook.com/pipiet.sulistyowati blijven zeer welkom en helpen ons om met alle kracht verder te kunnen gaan.

Hartelijke groeten uit Malang van ons allen en namens alle Suvono-kinderen

suvono.nl · online doneren · © 2005-2024

3,887,667 pageviews