Nieuws

 21 december 2013: Kerstwens en blik op 2014 

Logo Stichting SUVONO

Help Stichting Suvono; sluit hier uw reisverzekering af!
 Nieuws
21 december 2013: Kerstwens en blik op 2014

Beste vrienden, sympathisanten en sponsors van Suvono, maar ook alle mensen die pas nu met ons kennismaken, Kerstfeest 2013 staat voor de deur. Onze kerstkaarten zijn verzonden, met een simpele Merry Christmas & Happy New Year.

En aan de andere kant van deze kaart een leuke foto van een groepje Suvono-kinderen, vrolijk en zorgeloos en een zeker vertrouwen in de toekomst. De eenheid van deze groep is hecht ondanks hun achtergrond en verscheidenheid in religie.

De armoede hebben ze met elkaar gemeen, maar U - lieve vrienden - heeft ze toekomst gegeven. Vrolijkheid doet veel. Het geeft doorzettingsvermogen, motivatie, optimisme en zelfs gezondheid. En Kerstfeest is er voor ons allemaal. Kerstfeest is warmte, licht en gezelligheid. Dat wens ik u ook toe met de simpele woorden MERRY CHRISTMAS.

Voor velen was 2013 niet een ideaal jaar. De vooruitzichten voor 2014 zijn ook nog niet zoals het zou moeten zijn, maar er is licht in de verte dus wellicht is dat het einde van de tunnel. Laten we ons allen op dat licht richten, zoals de Suvono-kinderen hopen, dat U voor hen dat licht wilt zijn in 2014.

Ik wens u een gezond en voorspoedig 2014 met de simpele woorden:

HAPPY NEW YEAR!
suvono.nl · online doneren · © 2005-2024

3,887,606 pageviews