Nieuws

 16 maart 2012 : NIEUWSBRIEF 

Logo Stichting SUVONO

Help Stichting Suvono; sluit hier uw reisverzekering af!
 Nieuws
16 maart 2012 : NIEUWSBRIEF

Geachte vrienden, sponsors en belangstellenden van Stichting Suvono,

De feestelijke activiteiten rond ons zevenjarig bestaan zijn alweer volop aan de gang. We sluiten deze feestelijkheden af op zondag 25 maart in Rumah Impuls Sukun.

Op die dag hopen we alle kinderen weer van een goede maaltijd te kunnen voorzien, misschien weer met een ijsje en een nuttig cadeautje. Of dat allemaal lukt hangt nog af van wat individuele giften Helpt u ook mee?

Inmiddels mochten we op 11 maart j.l. (de dag van oprichting in 2005) een aantal wijkbestuurders (Lurah-RW-RT) ontvangen in Rumah Impuls Sukun. We zijn een niet meer weg te denken organisatie geworden in Sukun.

Ook hielden we weer een voedsel-actie in de straten van Malang-centrum. Elders op onze site vindt u het fotoverslag hiervan. Om dit te bekostigen kregen we ditmaal hulp van de heren G. van Soest, J. Visbeen - B.van Gijzen en H. van Schaik. 53 eieren waren van eigen "farm".

We gingen op zoek naar hongerige invaliden en bejaarden, in de stromende regen. De 150 maaltijden die we bij ons hadden waren genoeg voor een paar straten. Het is onvoorstelbaar hoeveel mensen de nacht op straat moeten doorbrengen.

Inmiddels al traditioneel is ook onze ronde door kampong Sukun. De mensen die het erg slecht hebben ontvangen dan weer rijst, bakolie, suiker, zout, zeep, etc.

Ook een gebedsdienst wordt weer gehouden, deze keer voor onze trouwe vrijwilligsters als "Secretariaat-ondersteuningsteam" Maudy - en Tineke Angenent. Zij kunnen een helpende hand "van boven" goed gebruiken. Ook voor medebestuurder Harry van Kleef, omdat hij ook al zo lang moet vechten om verder te kunnen, mevrouw Hulsegge in Voorburg die ons haar eigen schokkende nieuws kwam vertellen, en mevrouw Emy Schrauwen - op leeftijd - en wisselend erg moe en dan weer vol plannen is.

Een aantal nieuwe sponsors vingen het gat op dat ontstond door het wegvallen van een aantal trouwe sponsors. Helpt u ons ook opweg naar ons acht-jarig bestaan ?? 200 kinderen en zo'n 1000 mensen in Sukun zullen u er dankbaar voor zijn.

Pim Vroegop en alle Suvono-vrijwillgers.
suvono.nl · online doneren · © 2005-2024

3,887,612 pageviews