Nieuws

 21 oktober 2011: Bijeenkomst Suvono 

Logo Stichting SUVONO

Help Stichting Suvono; sluit hier uw reisverzekering af!
 Nieuws
21 oktober 2011: Bijeenkomst Suvono

Erg kort tevoren konden we deze middag organiseren. We wisten dus, dat velen niet zouden kunnen komen. De locatie was in Leidschendam - in gebouw Duivenvoorde. Medewerkster aldaar Patricia heeft werkelijk alles in het werk gesteld om de Suvono-middag tot een succes te maken. Er waren voortreffelijke Indische hapjes, de bar was open en er was levende muziek. Bovendien kregen we de beschikking over de bibliotheek, die werd ingericht als ontvang- en spreekkamer.

Van ons bestuur waren aanwezig: Pim Vroegop-voorzitter, Ferdy Pfepperkorn - vice voorzitter, Pipiet Sulistyowati - penningmeester, Harry van Kleef - bestuurder, Hans Pronk - bestuurder en Maulana - vrijwillger. Er waren ca. 45 bezoekers, zodat de middag als geslaagd kon worden genoemd.

Ook de aanwezigheid van drie voorname sponsors: de heer Eduard Disch (Maastricht), de heer Adrie Bouwmeester (Baarn) en mevrouw Emy Schrauwen (Den Haag) maakte het doel van deze middag helemaal compleet. Alle drie sponsors maakten ons duidelijk dat we op hen mogen lunnen blijven rekenen.

De voorzitter maakte op deze middag ook bekend, wat er op de bestuursvergadering werd vastgelegd. Vast stond dat het secretariaat het afgelopen jaar niet echt naar behoren heeft kunnen funcioneren, waaraan meerdere oorzaken ten grondslag lagen.

Een dankwoord aan aftredend secretaris Ad Schuurman werd uitgesproken en verder werd bekend gemaakt dat er vanaf heden een compleet SECRETARIAATS-ONDERSTEUNINGS-TEAM is gevormd. Dit team bestaat uit onze DENK-TANK - de heer Hans van de Steenoven (Frankrijk) die de drie dames met raad en daad zal bijstaan.

Allereerst mevrouw Maudy Angenent (Bedum), die zelf door haar vele activiteiten in het noorden van het land voor de Indische gemeenschap faam heeft verworven, mede dankzij de perfecte steun van haar man Max. Feitelijk is zij recent gestopt met deze activiteiten omdat het teveel van haar is gaan vragen, maar toch besloot ze om ons te helpen, na twee recente bezoeken aan kampong Sukun.

In gezelschap van haar schoonzuster Tineke Angenent (Groningen) woonde ze ook Suvono-bijeenkomsten bij in Rumah Impuls Sukun. Tineke Angenent zal een deel van de correspondentie gaan doen op internet (info@suvono.nl). Wilma Gorgel (Den Haag) zal in de regio Haaglanden hand- en spandiensten gaan verrichten. Wilma heeft al een aantal jaren inzamelingen voor ons gehouden, zoals kleertjes en speelgoed.

Meer informatie over het Secretariaats-ondersteuningsteam zal binnenkort ook op onze site te vinden zijn.


Pipiet met Adrie Bouwmeester.


Pipiet met Eduard Disch.
suvono.nl · online doneren · © 2005-2024

3,887,636 pageviews