Projecten

 Plannen vrijwilligster Elle Reumerman 

Logo Stichting SUVONO

Help Stichting Suvono; sluit hier uw reisverzekering af!
 Projecten
Plannen vrijwilligster Elle Reumerman

juni 2008Gerelateerde pagina's
· Afscheid Elle Reumerman
· Elle toont trots haar eerste produkt
· Gebruik van de resonantie-plankenElle Reumerman (tante van onze Laura, die ons geweldig hielp in 2007) is inmiddels aangekomen in Sukun. Als eerste vrijwilligster uit Nederland heeft ze haar intrek genomen in Rumah Impuls Sukun. Dat is even wennen, midden in de kampong. Haar indrukken zal ze ter zijner tijd zelf verwoorden op deze website. Vol enthousiasme is ze uit Holland gekomen. Metr prachtige ideeen om zwaar gehandicapte kinderen het leven wat aangenamer te maken. Ze zocht in Holland en vond ...

Bijgaand vier bladen in het Engels, waaronder het plan om voor blinde- en dove kinderen huisjes te maken, waar ze zich prettig in kunnen gaan velen en zo toch wat kunnen spelen. Een heel lief plan Elle. Wie helpt met de fondsen, want dat komt beslist aan de orde. Wat dit hier gaat kosten hopen we spoedig op onze site te kunnen vermelden.

Negen foto's maakte Elle Reumerman in Holland om mee te nemen naar Rumah Impuls Sukun. We gaan kjken wat we hiermee kunnen. Wie helpt ons mee te denken? Hoe kunnen we kinderen met een dubbele handicap ook laten lachen? Met wat hulp van BOVEN, maar vooral van U moet dit toch lukken ???


Actie en reactie-box


Actie en reactie-box


Luisterhuisje


Resonantieplank


Resonantieplank


Speelbed


Veerplank

Speeltjesbord
suvono.nl · online doneren · © 2005-2024

3,934,473 pageviews