Stichting SUVONO

 Contact informatie 

Logo Stichting SUVONO

Help Stichting Suvono; sluit hier uw reisverzekering af!
 Stichting SUVONO
Contact informatie

Wilt u contact opnemen met Stichting SUVONO? Dat kan op verschillende manieren. We zijn per elektronische post en gewone post bereikbaar in zowel Nederland als IndonesiŽ. In Malang hebben we de afgelopen jaren bovendien hard gewerkt aan Rumah Impuls, wat nu uitgegroeid is tot wijkcentrum in de wijk Sukun zelf.

Contact per email
Onderstaand e-mailadres is het algemene contactadres. Er zijn een aantal personen die hier een oogje in het zeil houden. Dit is de snelste manier om contact te maken met Stichting SUVONO. Een brief sturen mag uiteraard ook.

Email adres Stichting SUVONO
Bovenstaande tekst is een plaatje, het is niet mogelijk dit adres direct te kopiŽren in uw e-mailprogramma. Dit is gedaan om ongewenste berichten tegen te gaan. In IndonesiŽ is het ophalen van e-mail langzamer dan in Nederland.

Contact per post
Er zijn twee postbusadressen beschikbaar, ťťn in Nederland en ťťn in IndonesiŽ. Mocht u snel contact willen, dan kunt u het beste een e-mail sturen. Post naar IndonesiŽ kan enkele weken onderweg zijn.

Nederland
Postbus 486
2270 CL Voorburg
THE NETHERLANDS

IndonesiŽ
Postbox 161
Malang 65100
Jatim INDONESIA

Adres Rumah Impuls
Ons wijkcentrum in Sukun, Rumah Impuls, is in de afgelopen jaren uitgegroeid van klein kampung-huisje tot wat het nu is. Rumah Impuls is ook bedoeld om donateurs en belangstellenden in de gelegenheid te stellen direct contact te krijgen met mensen uit de wijk.

Jalan S.Supriadi IV / 57
Sukun 65147 MALANG

Bezoekadres
Hr. Harry van Kleef
Cartesiusstraat 179
2562 SG Den Haag
Tel: 070-3458585.
suvono.nl · online doneren · © 2005-2021

3,147,074 pageviews Mede mogelijk gemaakt door indahnesia.com