Foto's

 12 december 2006: Suvono-actie 

Logo Stichting SUVONO

Help Stichting Suvono; sluit hier uw reisverzekering af!
 Foto's
12 december 2006: Suvono-actie

Bij Pim Vroegop thuis aan de Jalan Siwalan nummer 2 kwam op uitnodiging van Pim de Nederlandstalige conversatieclub van Malang bijeen. Velen kwamen op deze uitnodiging af, wat voor een erg vol huis zorgde, zeker toen er ook nog dertig kinderen uit de wijk Sukun 'aangevoerd' werden in twee minibusjes.
Het doel van deze bijeenkomst was om bekendheid te geven aan de activiteiten van Stichting Suvono in Malang zelf. Iedereen had een (verlaat) Sinterklaas-cadeautje of (vervroegd) Kerst-cadeautje meegebracht voor onze kinderen in Sukun. De kinderen werden met twee busjes naar Jalan Siwalan gebracht, waar dus het arme (jonge) Sukun even werd verbonden met de Malangse (rijkere) elite.
Sulistyowati (Pipiet) had een geweldige lunch gemaakt voor de vele tientallen aanwezigen. Er ware enkele speciale gasten waaronder John Pilk uit Jakarta van de WUV. Ook de circa 30 Sukun-kids die naast snoep en ander lekkers ook een voorstreffelijke maaltijd kregen. Blij met hun cadeau gingen de kinderen terug naar Sukun en de oudere Malangse elite, die ook zichtbaar genoten van Pipiet's kookkunst (rijsttafel) en de kolak pisang, voorafgegaan door Hollandse speculaas en een drankje waren net zo blij met deze bijzondere ontmoeting met de vrolijke Sukun-straatkinderen, als de kids zelf.
Een aanwezige uit Australie beloofde verslag te doen over Stichting Suvono bij de Nederlandse en Indonesische gemeenschap in Australie. Wij hopen, dat door deze fijne ochtend nu ook daadwerkelijk wat donateurs zullen voortkomen.
suvono.nl · online doneren · © 2005-2024

3,887,657 pageviews