Video's

 Video's van Stichting Suvono 

Logo Stichting SUVONO

Help Stichting Suvono; sluit hier uw reisverzekering af!
 Video's
Video's van Stichting Suvono

Op deze pagina zullen video's van en voor Stichting Suvono geplaatst worden. Door een niet altijd even snel internet zal het aantal video's wellicht beperkt blijven, maar door af en toe toch een video beschikbaar te maken via de website hopen we een beter inzicht te geven in de werkzaamheden die Stichting Suvono verricht.

28 maart 2022: Schoonmaak actie kantoor Suvono

Afgelopen zondag was het weer hoog tijd om de bezem door het wijkkantoor van Suvono te halen. Dit is, nu de corona-pandemie langzaam verdwijnt, inmiddels weer routine-werk geworden.


13 maart 2022: Bijeenkomst wijkkantoor Suvono

Vandaag een video-compilatie van wederom een bijeenkomst op het wijkkantoor van Stichting Suvono.


27 februari 2022: Viering verjaardag Lourensia

Vandaag een aantal foto's en een video van de viering van de verjaardag van Lourensia, een van de Suvono-kinderen.


14 februari 2022: Bezoek Suvono kinderen

Opnieuw bracht ibu Sofia een bezoek aan een paar kinderen van Stichting Suvono. Uiteraard zijn er weer videootjes van gemaakt, die hier als compilatie onder is te bekijken.


8 februari 2022: Bezoek Suvono kinderen

Waar ibu Sofia eerder op bezoek ging bij enkele Suvono-kinderen, is het nu de beurt aan enkele Suvono-kinderen om op bezoek te komen in Jalan Siwalan voor een gesprek met ibu Sofia en het maken van een korte video-boodschap. Het adres Jalan Siwalan ligt nog net binnen de grens van de wijk Sukun. Op deze video ziet u respectievelijk Anne, Anastasya en Laurensia (ook wel Larisa genoemd).Eerste uitdeelactie van 2022

Eindelijk was het dan zover. De heropening van Rumah Impuls, het kantoor-gebouw van Stichting Suvono. Er viel nogal wat gelijktijdig te vieren: De kerst- en Nieuwjaarsbijeenkomst, en het 16-jarig bestaan van onze Indonesische Suvono-stichting. (LKS) Natuurlijk ook de heropening van het gebouw zelf. In drie fasen hebben we de kinderen voorzien van een envelopje met geld voor nieuwe - verplichte - zwarte schoenen voor school. Ook hebben we in 3 fasen ca. 60 hulp-pakketten uitgedeeld voor de zwaarst geraakte gezinnen in de kampong. In ieder pakket zat 5 kg rijst, 1 kilo suiker, een fles bakolie, en pakjes mie.

Het geheel werd opgeluisterd door muziek en het zangtalent van onze medewerksters. De positieve aura in ons gebouw is helemaal terug door vrolijke en dankbare kinderen en blije moeders die een pakket van ons mochten ontvangen.Grote schoonmaak

Bijna twee jaar lang waren we noodgedwongen vanwege de Corona-pandemie, om de Suvono-bijeenkomsten te organiseren in Jalan Siwalan. Ook steeds weer met in acht-neming van alle regels, Inmiddels zijn we terug in ons gebouw "Rumah Impuls", midden in kampong Sukun. We zijn begonnen met een enorme schoonmaakbeurt, onder leiding van bu Sofia, die is aangesteld als nieuwe dag-manager.

suvono.nl · online doneren · © 2005-2024

3,958,752 pageviews