Donaties

 Onze donateurs 

Logo Stichting SUVONO

Help Stichting Suvono; sluit hier uw reisverzekering af!
 Donaties
Onze donateursEen sponsor in het zonnetje
Het Waka Waka project voor Suvono wordt mede mogelijk gemaakt door:

BTG Biomass Technology Group BV


Center for Strategy & Leadership


Innobrands


Uniglobe


CMP


Eurol


Gullimex


PNO Consultants


CLIMBER Benelux


World Trade Center Twente


Profect


VanVerre
Onze donateurs kunnen allereerst uiteraard zelf aangeven waaraan we het geschonken bedrag dienen te besteden. Verder zullen we dan het verloop van onze acties in Sukun melden met foto's en al op onze website.

Donateurs kunnen ook kiezen op onze website welk schoolkind geheel geadopteerd zal worden of hulp krijgt voor o.a. boekengeld. Deze kosten worden door ons betaald in direct overleg met het hoofd der school.

Verder is het mogelijk, dat donateurs direct contact kunnen krijgen met de kinderen, die zij helpen. Dat kan via de post, maar bijv. ook via een uitgeprinte email. Ook zullen wij dan foto's direct kunnen mailen naar de donateurs. Op deze manier kan de donateur een zo goed mogelijk contact houden met de kinderen. Uiteraard kan dit zoveel mogelijk naar eigen wens ingevuld worden.

Donateurs kunnen met naam en toenaam op onze site worden genoemd, geheel en uitsluitend naar wens van de betreffende donateur.

Onze donateurs zullen worden uitgenodigd om onze bestuursvergaderingen bij te wonen. Hierbij zal het gaan om de stichting, en dus niet om een luxe vergadering met veel toeters en bellen in een restaurant van een sterren-hotel.

Donateurs krijgen gratis toegang bij optredens van culturele activiteiten, die onze stichting gaat organiseren, zoals wayangvoorstellingen, Indonesische dansen en schilderijen-tentoonstellingen.

Donateurs zullen worden uitgenodigd bij radioprogramma's van Pim Vroegop, als deze bij zijn jaarlijks bezoek in Nederland (als gewoonlijk) weer uitzendingen maakt.

Donateurs kunnen een interview krijgen in het huis-aan-huis-wijkblad voor Voorburg Noord.

Donateurs krijgen van de kinderen in Sukun een cadeautje in de vorm van een bijzonder Malangs-dansmaskertje topeng Malang.

Donateurs die naar Malang willen komen om zichzelf op de hoogte te brengen van het doel van hun donatie, zullen faciliteiten als korting op hotelaccomodatie en vervoer krijgen. Een introductie bij de projecten, zoals op de scholen, en kennismaking met het Suvono-bestuur in Indonesie, hoort er ook helemaal bij.

Bovenstaande is mogelijk, maar het is uiteraard geheel aan de donateurs zelf om te bepalen wat en of er iets extra's plaats gaat vinden. Uiteraard wil Suvono benadrukken dat eventuele kosten aan de kant van Suvono niet verrekend worden met donaties.

Donaties aan Suvono
Meer informatie over donaties
suvono.nl · online doneren · © 2005-2024

3,958,736 pageviews