Stichting SUVONO

 Donaties aan Stichting Suvono 

Logo Stichting SUVONO

Help Stichting Suvono; sluit hier uw reisverzekering af!
 Stichting SUVONO
Donaties aan Stichting Suvono

Donaties aan Suvono

Donaties aan Stichting Suvono kunnen op enkele verschillende rekeningnummers gedaan worden. Het eerste is van de stichting zelf en het andere nummer is van een commissaris van de stichting. Ook kunnen donaties gedaan worden op de Indonesische rekening.

ING rekening 4289474
t.n.v. STG WIJKBAND SUKUN VOORBURG-N
te Voorburg
of per 1 januari 2014 formeel:
ING Bank IBAN: NL26 INGB 0004 2894 74

ING rekening 2389313
t.n.v. mw. P Sulistyowati
te Voorburg
of per 1 januari 2014 formeel:
ING Bank IBAN: NL26 INGB 0002 3893 13

Yayasan Lembaga Kotakota Suvono
Bank CIMB Niaga ca. Galunggung
Rek.: 035-01-18704-12-1
SWIFT: BNIAIDJA
met als adres: Jl. Supriadi IV/34 (57) Sukun Malang 65147

Stichting Suvono is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel te Den Haag onder nummer 27275501.

Online doneren aan Stichting Suvono

Verder is het nu ook mogelijk om een donatie te doen direct via de website van Stichting Suvono. U betaalt dan via het vertrouwde iDEAL systeem, waarmee uw donatie snel en veilig op zijn bestemming aan komt. U krijgt direct te zien dat uw donatie ontvangen is en ontvangt hier ook een email van ter bevestiging.

· Online doneren aan Stichting Suvono

Wilt u ook een Suvono-kind sponsoren?

Vraagt u dan s.v.p. welk kind het meest urgent hulp nodig heeft. Binnen 1 week krijgt u dan een urgentie-geval dat bij Rumah Impuls Sukun is aangemeld. We hebben formeel namelijk even een stop uitgeroepen op het huidige aantal Suvono-kinderen op onze website, om al deze kinderen goed te kunnen blijven helpen. Zodra een nieuw kind (er zijn tientallen aanvragen in portefeuille) een sponsor krijgt, plaatsen wij die er natuurlijk meteen bij op de lijst van Adoptie-schoolkinderen.

Als kleine stichting met maar heel beperkte middelen willen wij het graag onder controle houden. NIEMAND bij ons krijgt een salaris of premie of bonussen of lease-auto's etc. zoals in Nederland gebruikelijk blijkt te zijn bij organisaties toegelegd op de armoede-bestrijding. De aller armste medewerkers krijgen na hun hulp een fooitje mee naar huis, omgerekend een handje met wat euro-muntjes.

Links

· Meer informatie over onze donateurs
suvono.nl · online doneren · © 2005-2022

3,559,010 pageviews