Foto's

 Juli 2008: Verslag vervolg-uitstapjes Mikael Jacksen Yapen 

Logo Stichting SUVONO

Help Stichting Suvono; sluit hier uw reisverzekering af!
 Foto's
Juli 2008: Verslag vervolg-uitstapjes Mikael Jacksen Yapen

Hier volgt een foto-verslag van Mikael Jacksen Yapen aan Rumah Impuls Sukun, de invalide vrouw Mbak Tien, en aan Jalan Siwalan 2. Op kantoor maakte Mikael kennis met een groepje Suvono-kids van "de harde kern". Ze sloten vriendschap, al was het even wennen voor de Suvono-kids, omdat Mikael niet echt kan praten, maar veel harde geluiden maakt en steeds graag handjes geeft. Mikael is een prima jongen en iedereen houdt nu al van hem.

Mikael bezocht ook Mbak Tien. Hij mocht een enveloppe met geld overhandigen van stichting Suvono voor Mbak Tien. Bij de eerste aanblikken waren Mikael en Tien bang voor elkaar, maar al gauw was het ijs gebroken.

Tenslotte had Pipiet o.a. patat gebakken voor Mikael. Na vorige week, de tweede maal dat hij ooit patat at. En ....niet alleen zijn eigen portie ging op, maar ook dat van zijn verpleegster. (die lustte - nog - geen patat en wilde graag alleen de rijstmaaltijd) Na de patat dus rijst met kip. Ook had Pipiet voor Mikael wat cadeautjes gekocht. Hier had ze geld voor ontvangen van een oud-Nieuw-Guinea-veteraan. Mickael is nu 16 jaar, maar hij speelt in zijn eigen wereldje graag met het uit de gratie geraakte speelgoed van Pansje (1½ jaar) Wat wij willen is dat Mikael zich gelukkig voelt. Pipiet heeft dat wederom voor een tweede keer dik waar gemaakt.Mikael bewondert het door de heer G. van Soest betaalde drumstel voor L.K.S.
Mikael bewondert het door de heer G. van Soest betaalde drumstel voor L.K.S.

Mikael in een speel-automaat.
Mikael in een speel-automaat

Mikael met een petje van de Mariniers op.
Mikael met een petje van de Mariniers op.

Mikael en Dea met hun petjes.
Mikael en Dea met hun petjes.
suvono.nl · online doneren · © 2005-2023

3,792,268 pageviews