Foto's

 September 2008: Update bouw bovenverdieping 

Logo Stichting SUVONO

Help Stichting Suvono; sluit hier uw reisverzekering af!
 Foto's
September 2008: Update bouw bovenverdieping

Op 22 september waren de meeste Suvono-kinderen weer van de partij op de bijeenkomst-dag. Toevallig viel ook de samenkomst van de Balita (moeders met kinderen tot 5 jaar voor het wegen en meten) op dezelfde dag, waardoor het voor de Suvono-medewerkers een extra drukke dag werd. Suvono betaalt steeds voor 3 vaste Poshandu-posten een kartonnetje melk en koekjes voor alle kinderen, die er die dag komen.

Op de foto's zien we o.a. drie Suvono-meiden, die weer de grootste lol hadden op de bijeenkomst, maar verder de ontwikkelingen rond de bouw van het klaslokaal c.q. aula. Binnenkort starten hier de Engelse lessen, een vaste gezondheidsdag voor de ouderen, drumlessen en traditionele Javaanse danslessen. Verder is er dagelijks hulp bij huiswerk (dat nu in de Reumerman -bieb wordt gegeven). En....er komt een opleiding-programma voor verpleegsters, die in Nederland komen werken.

Op de tweede etage, waar ruimte is voor de bouw van 1 kamer of lokaal gebeurt voorlopig verder niets. Wel moet daar nog een veilig hek langs de randen komen.


Aula naar de deurzijde


Doorkijkje vanuit de aula naar de tussenruimte bij de trappen


Aula naar de straatzijde


Ruimte tussen trap en aula - werkzaamheden aan balcon


Ruimte voor de aula met toilet en trap naar tweede verdieping


Trappenhuis op de tweede verdieping


Beschermingsmuurtje op de tweede verdieping


Bijeenkomst 22 september - fantastische sfeer in Rumah Impuls
suvono.nl · online doneren · © 2005-2024

3,859,205 pageviews