Foto's

 Juni 2009: Foto-impressies van het Benefietpprogramma 

Logo Stichting SUVONO

Help Stichting Suvono; sluit hier uw reisverzekering af!
 Foto's
Juni 2009: Foto-impressies van het Benefietpprogramma

Zes foto-impressies van het Benefietpprogramma Koffie-concert voor Stichting Suvono, georganiseerd door Marie-Jose Nassette in de Vrije School te Oldenzaal.

Het programma is in alle opzichten een groot succes geworden. Een volle zaal, een mooi en boeiend programma - volledig gebaseerd op Indonesië, een flnke omzet bij de koffie en hapjes - kortom een droom-scenario voor elke organisate. En ... en daar ging het in eerste instantie om ... een opbrengst-resultaat dat ver boven alle verwachtngen lag.

We kunnen hiermee het totale waterreservoir-project mee bekostigen, waardoor er altijd water zal zijn in Rumah-Impuls Sukun - ook als de stroom uitvalt. In kas was al en beginfonds voor dit project van 40 euro gestort door Andre en Rika den Ouden. Ook zij hiervoor natuurlijk bedankt.

Verder kunnen we ook aan onze Suvono-kinderen denken met de opbrengst van het benefiet-programma: In deze vakantie tot midden juli - mogen wij een mooie dag organiseren voor de Suvono-kids. Immers gaan deze NOOIT op vakantie. Natuurlijk hebben ze de ook nog nooit de zee gezen. (Ooit organiseerden wij eerder een uitstapje naar zee met de ernstig invalide Mbak Tien en wat buurtkinderen - verslag elders op onze site). Zodra de fondsen hiervoor zijn ontvangen gaan we onze Zuidkust-excursie organiseren, met een vertrek vanaf Rumah Impuls heel vroeg in de ochtend. Tour-bussen kunnen niet over de bruggen en smalle - stijle wegen, die naar de kust lopen, dus zullen wij met meerdere kleine busjes de tour gaan maken. Het geheel zal worden geflmd voor de Vrije School in Oldenzaal.
suvono.nl · online doneren · © 2005-2024

3,859,177 pageviews