Foto's

 December 2009: Kerstfeest voor de Suvono-kids 

Logo Stichting SUVONO

Help Stichting Suvono; sluit hier uw reisverzekering af!
 Foto's
December 2009: Kerstfeest voor de Suvono-kids

Eindelijk was het dan zover! Kerstfeest voor alle Suvono-adoptie-schoolkinderen. 27 december 2009. Een bijzondere dag ook, omdat Koningin Juliana 60 jaar geleden de onafhankelijkheid van Indonesië aankondigde.

Er was nog een geldpotje over van het uitstapje naar het pretpark, dat werd gesponserd door de Vrije School te Oldenzaal, op initiatief van Mw. Marie Nassette, Dus kwamen wij op het idee om hiervan busjes in te huren en hiermee naar Siwalan 2 te rijden voor de viering van dit kerstfeest. Met een ommetje door de stad, via de Alun-alun en via de drukke winkelstraat Kayutangan.

Het was de hele dag al erg donker, met onweer in de verte, dat naderbij kwam. En inderdaad, om ongeveer twee uur begon de regen in stromen uit de hemel te vallen. We zagen het wat somber in, omdat veel kinderen te voet via rijstvelden naar het kantoor moesten komen, om vandaar uit met vervoer verder te gaan. Veel kinderen konden gewoon de deur niet uit.

Hierdoor liepen de busjes vertraging op en konden kinderen als Mikael en Petrus niet gehaald worden, omdat die van ver buiten de kampong moesten worden opgehaald. Voor alle kinderen, die dus niet aanwezig konden zijn moeten we dus nog iets anders bedenken. De cadeautjes voor hen zijn naar Rumah Impuls Sukun gebracht en liggen voor hen klaar.

We telden 82 kinderen op het feest, ruim de helft dus van het totale aantal. Bijgaand wat foto's voor een indruk van ons kerstfeest voor de Suvono-kinderen.

Met dank aan: Marie-Jose Nassette, Joke Dubelaar, Jos Visbeen ,Ad Schuurman en Hanspaul Hager.


Cadeautjes inpakken.


Een hele berg handdoekjes.


Wachten op de anderen.


We kunnen beginnen.


Pim: Kerstfeest is voor ons allemaal.


Een grote ster The King of Kings was born.


Juf Erna vertelt ...


Er wordt met aandacht geluisterd.


Vier klasgenootjes zingen Jingle Bells.


De aandacht verslapt niet.


Makan-makan


HAPPY NEW YEAR 2010


Pipiet met 4 dezelfde kids als in 2006 elders op de site.


Het feest is afgelopen en de regens zijn gestopt.
suvono.nl · online doneren · © 2005-2023

3,731,311 pageviews