Foto's

 December 2010: Impressies Kerstfeest in Rumah Impuls Sukun 

Logo Stichting SUVONO

Help Stichting Suvono; sluit hier uw reisverzekering af!
 Foto's
December 2010: Impressies Kerstfeest in Rumah Impuls Sukun

Het kerstfeest in Rumah Impuls Sukun is alweer voorbij. Fatima had het er weer druk mee, maar kreeg hulp van de leerkrachten en ook van de grote Suvono-kinderen, die al op de SMP zitten.

Er waren fondsen van Jos Visbeen en Joke Dubelaar, van Gerard van Soest, van Max en Maudy Angenent, van een anonieme sponsor uit Frankrijk, van Bernhard du Plessis uit Zuid Afrika, van Ad Schuurman, Tineke Angenent en Marie Nassette.

Voldoende voor een maaltijd voor allemaal, elk een blik Friese Vlag- dikke melk om mee naar huis te nemen, wat lekkers en een gezellig programma. De kerstboom en de versieringen kregen wij in 2009 van Hanspaul Hager in Rhode Island, USA.

Inmiddels kwamen er uit een actie van Ad Schuurman nog een aantal donaties, waarmee wij onze Nieuwjaars-bijeenkomst mee kunnen organiseren. Ook waren er een aantal kopers van de Pipiet-verkoop-site op Marktplaats, die hun betaling royaal naar boven hadden afgerond.

Al met al is er weer bewezen dat ook in deze moeilijke tijden nog veel mensen ons helpen om ons werk mogelijk te maken. Ondanks alle persoonlijke tegenslagen in het afgelopen jaar , maakt de steun van zovelen aan de stichting het toch een jaar waarin de vreugde heeft overwonnen van verdriet.

WIJ HADDEN EEN MOOI KERSTFEEST, DÁT WENSEN WIJ U ALLEN OOK TOE!


Het optuigen van de Kerstboom.


Het optuigen van de Kerstboom.


Het eindresultaat.


Kinderen Hati Bersatu.


Kinderen Ton Mertens.


Sherla en Sherly.


Kerstboom Stichting Suvono.


Vrolijk Kerstfeest en een goed 2011!


Vrolijk Kerstfeest en een goed 2011!
suvono.nl · online doneren · © 2005-2023

3,792,339 pageviews