Foto's

 Maart 2011: Bijeenkomst 20 maart 2011 

Logo Stichting SUVONO

Help Stichting Suvono; sluit hier uw reisverzekering af!
 Foto's
Maart 2011: Bijeenkomst 20 maart 2011

De bijeenkomst van 20 maart 2011 in Rumah Impuls Sukun, stond in het teken van 6 jaar Stichting Suvono. Met bijdragen van de fam A.Schuurman en J. Visbeen-Dubelaar kon weer voor eten en snoep worden gezorgd.

De kinderen met extra hulp voor het hele gezin, kregen een flink pakket huishoudelijke benodigdheden mee naar huis. De poster van onze gebedsdienst in Jalan Siwalan werd ook in de aula opgehangen en alle kinderen werden ingelicht door Pipiet over de op komst zijnde medische operatie voor sponsor Hans van Schaik.

Op een groot vel papier konden de kinderen hun naam schrijven bij de wens voor een spoedig herstel na de operatie. Dit vel papier is de volgende dag meteen verstuurd.

Op deze verder feestelijke bijeenkomst werd ook de kinderen nog eens duidelijk gemaakt, dat alle Suvono-kinderen als groep een hechte eenheid moet blijven. Zelfs als ze later volwassen zijn en midden in het leven staan.

En ook dat Stichting Suvono graag een stapje verder gaat in dit 6e bestaans-jaar. Dat wij de grote kinderen graag willen helpen om wat geld te kunnen verdienen, waarbij ze zelf hun verdere studie kunnen betalen. Zoals een cursus of zelfs de universiteit. Het plan hiervoor is klaar en het bestuur kan ermee aan de gang.

De kinderen vinden het een prachtig plan. Het is niet alleen leuk, maar het geeft hoop. En zo gaan wij voort en het resultaat van ons werk is heel zichtbaar in kampong Sukun. Leuk is dat er steeds weer mensen komen kijken, uit Nederland natuurlijk, maar bij onze festiviteiten waren deze keer ook vrienden uit Duitsland, van oorsprong afkomstig uit Oost-Java.

Komt u ook bij ons op bezoek? U bent van harte welkom!
suvono.nl · online doneren · © 2005-2024

3,887,690 pageviews