Foto's

 Maart 2011: Vera krijgt een bed 

Logo Stichting SUVONO

Help Stichting Suvono; sluit hier uw reisverzekering af!
 Foto's
Maart 2011: Vera krijgt een bed

Vera behoort tot de grootste Suvono-kinderen. Ze komt - zoals de meesten - uit een straatarm gezin. Haar schoolsponsors zagen bij toeval een foto, onder welke omstandigheden dit gezin moest slapen. Gewoon op de grond dus.

In Holland werd hier druk over gesproken en de conclusie was, dat dit zo niet langer moest gaan. Er werd geld gestuurd en Vera mocht mee om een bed te gaan kopen. En natuurlijk een mooie beddesprei, slopen en een guling. (zie foto 1)

De bestelwagen kon op een gegeven moment niet dieper de kampong inrijden. Bovendien woont Vera in het allerverste huisje, pal bij de rivier. Dus met man en macht moest alles door de smalle steegjes van de kampong, het gammele bruggetje over (zie foto 2), en omhoog de heuvel op.

Pipiet had vooraf alles goed opgemeten en het bed ging maar net (op de centimeter) in het krappe slaapvertrekje (foto 3) Degelijk latwerk zal het bed vele jaren dienst laten doen (foto 4) Matras erop, bedovertrek in gebruik en de guling erbij. Vera en haar moeder kunnen nu lekker slapen (foto 5)

Dolgelukkig schreef ze haar sponsors een bedankbrief en hier poseert een blije Vera met Pipiet en Fatima
suvono.nl · online doneren · © 2005-2024

3,917,462 pageviews