Foto's

 Mei 2011: Suvono-tiener Vera mee de stad in 

Logo Stichting SUVONO

Help Stichting Suvono; sluit hier uw reisverzekering af!
 Foto's
Mei 2011: Suvono-tiener Vera mee de stad in

Onze grote Suvono-tiener Vera boft met haar sponsors Ina en Hans Slijkhuis uit Vlaardingen. Nu is dit kind straatarm - maar het heeft tot nu toe wel de kans om door te leren. Op school gaat het goed met haar, haar sponsors zijn trots op haar en geven veel om haar.

Zo kreeg zij al eerder een mooie fiets cadeau, geen luxe eigenlijk want Vera moet heel ver weg om haar school te bereiken. En recent kreeg zij een echt groot twee persoon-bed. Het kon maar net in het hokje waar ze met z'n allen slapen. Vera had vaak rugpijnen vooral in de regentijd, van het op de kale vloer slapen. Op onze site staat ook het verslagje over de aankoop van dit bed.

En nu hadden Ina en Hans weer een nieuw lief idee: Laten we voor dit prachtkind toch wat leuke kleding kopen dachten ze. Gewoon eens gezellig de stad in, om te shoppen, te spelen en te makannen (eten), samen met Pipiet en wat andere kinderen. Voor kampong-kinderen is dit nooit weggelegd. Die komen nooit in grote winkels of in restaurantjes.

Maar Pipiet - als altijd super druk natuurlijk - maakte tijd vrij voor Vera en nam haar mee voor een gezellige middag. Winkelen - en twee leuke stuks kleding gekocht en schoenen, vermaak bij kinderspelen in een groot warenhuis en tot slot wat eten in de stad, met elkaar.

Vera had de middag van haar leven. Haar moeder heeft dit nog nooit mogen meemaken in haar leven, maar Vera nu dus wel. Dankzij Ina en Hans Slijkhuis, haar lieve nieuwe Oma en Opa in Nederland. Op de website van Hans Slijkhuis (hansslijkhuis.nl) is bij "Ons Adoptiekind" veel over Vera te lezen en te zien. Erg leuk. Misschien een ideetje voor u?
suvono.nl · online doneren · © 2005-2023

3,792,272 pageviews