Foto's

 17 juli 2011: Eerste bijeenkomst schooljaar 2011-2012 

Logo Stichting SUVONO

Help Stichting Suvono; sluit hier uw reisverzekering af!
 Foto's
17 juli 2011: Eerste bijeenkomst schooljaar 2011-2012

Eindelijk was het zover. Op zondag 17 juli 2011 werd de eerste bijeenkomst in Rumah Impuls in het nieuwe schooljaar 2011-2012 gehouden. En er was bijzonder bezoek: Fam. den Ouden uit Krimpen aan de IJssel (Andre en Rika met hun dochters Helen, Rani en Chloe) waren bepakt en bezakt naar Sukun gekomen.

Een enorme volle en zware vliegtuigkoffer en ook nog een enorme uitpuilende tas voor de Suvono-kinderen. Dat was dus feest en zal het ook nog wel even blijven, want de inhoud wordt natuurlijk beetje bij beetje verdeeld.

Het was een eerste ontmoeting met hun gesponserde Suvono-kinderen. Even met elkaar poseren bij de ingang van Rumah Impuls Sukun. (Foto 1 en 2) En daarna voor alle kinderen een chocolaatje uit Nederland, dat werd uitgedeeld door Rika en haar dochters. Dat was erg leuk.

Verder was er ook een enorme zak met postzegels meegenomen voor de kinderen. Pim combineert dan aardrijkskunde, geschiedenis en algemene kennis met het plezier van postzegels sparen zelf. En steeds blijkt dat de kinderen dit heel erg leuk vinden. Allemaal een zakje postzegels uit zeker 20 verschillende landen. En daar wordt dan veel over gevraagd en verteld.

Met zegt wel eens, dat dat bij de kinderen in Nederland niet meer zou lukken, maar wij zijn er van overtuigd, dat als de leerkrachten hier zelf plezier aan zouden hebben, dit nog heel goed op de kinderen is over te brengen. Het is leuk, gezellig en leerzaam. (zie foto's) Met behulp van een wereldkaart natuurlijk om er de landen op te zoeken.

Na de lessen was er voor iedereen volop te eten zoals we dit altijd voor de kinderen maken. En weer cadeautjes dus + de gesponserde cadeau-zakjes die vooraf gemaakt worden in Siwalan 2. Diverse Suvono-kinderen helpen dan graag mee om deze zakjes klaar te maken.

Onze hartelijke dank aan de fam Den Ouden en ook aan de div. sponsors die deze dag voor ons hebben mogelijk gemaakt. Dank aan Max en Maudy Angenent, Tineke Angenent, Ad Schuurman, Gerard van Soest, Jos Visbeen,Joke Dubelaar, Hans van Schaik en vele anderen.suvono.nl · online doneren · © 2005-2024

3,887,605 pageviews