Foto's

 18 december 2011: KERSTVIERING IN KAMPONG SUKUN 

Logo Stichting SUVONO

Help Stichting Suvono; sluit hier uw reisverzekering af!
 Foto's
18 december 2011: KERSTVIERING IN KAMPONG SUKUN

Dit jaar kon ons kerstfeest in Sukun weer goed worden gevierd. Dat werd in november al duidelijk toen we hiervoor een donatie mochten ontvangen van de heer G. van Soest. In combinatie met een reserve uit een donatie uit Frankrijk, begonnen we aan de voorbereidingen.

Al gauw kregen we ook donaties van de heer Visbeen en mw. J. Dubelaar gevolgd door een bijdrage van Stichting Hati Bersatu. We konden wedstrijden gaan organiseren met leuke prijzen voor iedereen dus ook voor de verliezers.

Met lekkers, eten en drinken zoals gewoonlijk. Dat kon aardig royaal dankzij verdere donaties van mw. M. Nassette, Mw. T. Angenent, de heer en mevrouw M. Angenent, fam A. Geertsma, fam. A. den Ouden, hr G. van Soest, hr J. Visbeen/ mw. J. Dubelaar en mw. J. Grafdijk te Amsterdam.

Er waren zoveel kinderen, dat er totaal geen ruimte meer was in het gebouw maar tenslotte konden de kinderen na het eten in ploegen de aula in voor een kerst-foto. Zie foto's 1 - 4 en 14. Ook werd van een aantal kinderen een foto gemaakt bij de kerstboom (met dank aan de heer H.P. Hager) voor hun school-sponsor (zoals foto's 5- 13- 16-17-18-19-20 en 21)

Er werden wedstrijden gehouden op straat en verder in Rumah Impuls waar prijzen waren te winnen met o.a. vraagwedstrijden. (zie foto's 6- 7 - 8 - 9 - 10 -11 -en 12) Een aantal kinderen konden ook hun maandelijkse gezins-hulppakket weer mee naar huis brengen (foto 15)

We bedanken alle sponsors van Suvono, die het ons mogelijk maken om ook 2012 met optimisme te kunnen ingaan. Wij zullen ons steeds blijven inzetten voor de basis van onderwijs en de toekomst van deze kinderen uit kans-arme (-loze) gezinnen in de wijk Sukun.

En het lukt ! Het werkt. Dat ziet u maar weer eens aan al deze foto's.

WIJ WENSEN U EEN FIJNE GEZELLIGE KERST EN OOK EEN VOORSPOEDIG 2012 ! MERRY CHRISTMAS AND A HAPPY NEW YEAR !
Anindya


Rivaldo


Petrus


suvono.nl · online doneren · © 2005-2023

3,792,340 pageviews