Foto's

 30 april 2012: Bijeenkomst Suvono-kinderen 

Logo Stichting SUVONO

Help Stichting Suvono; sluit hier uw reisverzekering af!
 Foto's
30 april 2012: Bijeenkomst Suvono-kinderen

Al heel vroeg waren deze zondag Pipiet en Fatima bezig met het maken van 300 donuts. Om 04.00 uur eerst naar de grote pasar, op loopafstand van Jalan Siwalan. En om 05.00 uur al grote drukte in de keuken. Want er werd ook rijst gekookt, en pakketten klaargemaakt voor de armste gezinnen.

Ook dozen vol met appelsap - afkomstig van de appelplantages bij Batu.Die staan dan bij binnenkomst in Rumah Impuls Sukun al meteen bij de deur. (foto 1) En de zelfgemaakte donuts werden al gauw rondgebracht. De kinderen smulden en natuurlijk waren de maaksters gelukkig om dit te zien. (foto 2)

Gezellig werden er ook weer groepjes gemaakt van kinderen met eenzelfde sponsor, 5 kinderen (foto 3) van sponsors Monica en Hans uit Frankrijk en ook de 3 volgende kinderen (foto 4) hebben hun sponsor in Frankrijk : Frans Jorissen . En de twee kleine jongens op foto 5 kunnen ook al naar school met hun sponsors in Frankrijk: Vera en Ralf Schiebel.

En de gezellige club kinderen op foto 6 behoren tot de 20 kinderen, die door de heer Ton Mertens worden geholpen met hun schoolgeld. Zo ook de twee kinderen, die samen met Pipiet op foto 7 staan.

Op foto 8 zijn de dozen te zien, waarin vooral veel pakken Mie zitten, die alle kinderen aan het einde van de middag mee naar huis krijgen. De kinderen van Oma Emy Schrauwen uit Den Haag zijn te zien op foto 9.

Stichting Hati Bersatu steunt ook maar liefst 20 kinderen, waarvan er hier een groot aantal op foto 10 staan. met Fatima en de huiswerkhulp-juf. De fam.Garrelds helpt nu vier kinderen om naar school te kunnen gaan (Vera, Rivaldo, Liora en Erin) op foto 11.

Kinderen smullen van de donuts (foto 12) Op foto 13 en 14 wordt er uitgedeeld, ook envelopjes met zakgeld. Ook de grote meiden, die al vervolg onderwijs krijgen laten zich de donuts goed smakem (op foto 15: Deri, Mayla, Novi en Ardini (die een sponsor heeft in Stilbaai, Zuid-Afrika)

Op foto 16 dan Evan en Calista van sponsor Hans van Schaik - die ons ook helpt met de maandelijkse stroom en water-rekeningen. En tenslotte de drie jongens op foto 17: Mario, Noval en Sepri van Roel Marnette.

Als steeds zijn we al onze sponsors dankbaar, dat we steeds weer gezellige bijeenkomsten kunnen houden.
suvono.nl · online doneren · © 2005-2024

3,887,593 pageviews