Foto's

 8 september 2012: Gebedsdienst 

Logo Stichting SUVONO

Help Stichting Suvono; sluit hier uw reisverzekering af!
 Foto's
8 september 2012: Gebedsdienst

Zaterdag 8 september hielden we in Malang weer een samenkomst voor een gebedsdienst. Deze keer voor Maudy Angenent. Maudy was al een tijd ziek. Ze vocht met kracht en optimisme een ongelijke strijd, en bezocht zelfs nog Indonesië, en kwam zo ook nog weer bij Rumah Impuls Sukun het vorige jaar.

Vanwege haar ziekte stopte ze met haar drukke werkzaamheden voor de Indische gemeenschap in Nederland, met name in het Noorden. En toch ging ze ons nog helpen -samen met Tineke Angenent - met de werkzaamheden voor ons secretariaat in Nederland.

Door een zeer ongelukkige val moest Maudy per brandweer-takel naar de ziekenauto geholpen worden. Aanvankelijk knapte ze wat op, maar de val had veel nare gevolgen. Er kwam geen zicht op verdere verbetering. Maudy geraakte in coma en dat is nog zo.

Haar echtgenoot Max hoopt zo dat ze nog haar ogen zal openen. Al is het maar voor heel even. En daarvoor zijn we in Malang bijeen gekomen. Om te vragen of ze Max nog even mag aankijken....., ook voor Max natuurlijk, want die steun kan hij zeker gebruiken.

Ontroerend was het wel, dat ook de twee Suvono-kinderen, die hulp krijgen van Maudy en Max, aanwezig waren en dapper hebben meegebeden: Novi en haar zusje Feby. Samen met hun nichtje Karen - die er ook bij was, om te bidden voor haar sponsor Tineke Angenent, die ook al een poos ziek is, hebben ze een kaarsje gebrand.

Ze beseffen nog niet echt, dat het voor hun onzeker is geworden betr. de hulp aan fondsen voor het maandelijkse schoolgeld. Uiteraard zullen we er voor zorgen, dat deze kinderen naar school kunnen blijven gaan.

Ook werd er gebeden voor een aantal andere sponsors: Oma Emy, Fred Mein, Hans van Schaik, Marie en Gerard van Soest, Hans en Monica, Elizabeth van Kampen e.a. Na deze spirtituele samenkomst stond er weer een voortreffelijke maaltijd op tafel, gemaakt door Pipiet en haar helpers.

suvono.nl · online doneren · © 2005-2023

3,792,280 pageviews