Foto's

 26 december 2013: Uitdeelactie daklozen Malang 

Logo Stichting SUVONO

Help Stichting Suvono; sluit hier uw reisverzekering af!
 Foto's
26 december 2013: Uitdeelactie daklozen Malang

Dankzij een aantal donaties konden we een extra lekkere - en goede maaltijd bereiden voor de daklozen in het centrum van Malang. We maakten 200 maaltijden - van ieder Suvono-kind 1 maaltijd - met verse Suvono-eieren, en nu in een mooi doosje in plaats van een zwart plastic zakje.

Pipiet had vele helpers en zo konden we een waardige kerstmaaltijd aanbieden. Voor minder dan een gemiddeld gezin in Nederland uitgeeft voor eten op 25 december konden wij zoveel maaltijden klaarmaken.

Het is moeilijk voor te stellen hoeveel mensen er op straat moeten slapen in Malang. In ruim een kwartier waren alle maaltijden uitgedeeld in een gebied van ca. twee vierkante kilometer En er is niemand die zich om deze mensen bekommerd, van overheidswege al helemaal niet.

Om hiervan een foto- verslag te maken blijft lastig in diverse opzichten, maar over het algemeen zijn de mensen vriendelijk en dolblij met hun maaltijd en maken dan ook geen bezwaar met het nemen van foto's.

Ook bij het uitdelen kregen Pipiet en Fatima hulp van Suvono- chauffeur Sigit, vier Suvono-kinderen en van Pans, die net uit de kerk kwam aan het alun-alun in Malang.

Ook in de donkere stegen voelden ze zich veilig in nabijheid van Pipiet, die bij veel ouderen op straat al zo bekend is. En het was voor allen duidelijk met een "MERRY CHRISTMAS "!
suvono.nl · online doneren · © 2005-2024

3,859,059 pageviews