Foto's

 19 juli 2014: Bezoek Marie-José Nassette 

Logo Stichting SUVONO

Help Stichting Suvono; sluit hier uw reisverzekering af!
 Foto's
19 juli 2014: Bezoek Marie-José Nassette

Inititiatiefneemster van de actie Wakawaka- lampen voor de Suvono-kinderen van Sukun (Malang) Marie-José Nassette arriveerde met haar twee kinderen: zoon Mees en dochter Chinook in Malang op woensdag 16 juli 2014. Marie-José had al eerder een actie voor de kinderen van Sukun op touw gezet door het organiseren van een koffie-ochtend. Dat resulteerde toen in de aanschaf van een nieuw water-reservoir.

Maar nu kwamen ze met 200 Wakawaka-lampen, die op dit moment nog zijn aangehouden bij de douane. Intussen bezochten ze de Indriyasana school, waar ze op de kleuterschool een meisje mochten aanwijzen, die verder hulp gaat krijgen van de fam. B.R. Boer Rigter (een vriendin van Marie-José) die ook al meteen het schoolgeld overmaakte voor het gehele schooljaar 2014-2015.

Natuurlijk brachten ze ook een bezoek aan de klas van Ledy, het meisje dat ze zelf helpen met het schoolgeld. Het werd een emotionele ontmoeting met het kindje dat ze al een poos sponsorden. Ledy werd ook uitgenodigd om met haar ouders naar Jalan Siwalan te komen, waar ze logeren. Hier wachtten de cadeautjes voor Ledy, die ze gretig in ontvangst mocht nemen.

In de avond sponsorde Marie-Nassette ook 100 maaltijden voor de daklozen in het Malangse stadscentrum, die ze met haar kinderen en met behulp van Suvono-medewerkster Fatima en Suvono-meisje Mayla Q is gaan uitdelen. In grote getalen kwamen hongerige daklozen direct naar de auto om hun maaltijd in ontvangst te nemen. Marie-José was geschrokken van het grote aantal mensen, dat de nacht moet doorbrengen op straat en sprak belangstellend met enkelen van hen.

Wordt vervolgt.


suvono.nl · online doneren · © 2005-2024

3,917,437 pageviews