Foto's

 20 december 2014: Het werk van Stichting Suvono in Sukun 

Logo Stichting SUVONO

Help Stichting Suvono; sluit hier uw reisverzekering af!
 Foto's
20 december 2014: Het werk van Stichting Suvono in Sukun

Stichting Suvono (LKS) doet zoveel in kampung Sukun. Hier laten wij u graag een aantal foto's zien, wat we zoal te bieden hebben voor kinderen uit de allerarmste gezinnen in Sukun. Natuurlijk staat school voorop. En dankzij een aantal sponsors kunnen we ca. 200 kinderen naar school sturen, die anders thuis zouden blijven.

Maar we bieden ook rust. Rust die nodig is om geconcentreerd huiswerk te kunnen maken. We bieden hulp bij huiswerk. Maar we hebben ook een bibliotheekje voor de kinderen. En amusement. Workshops , muzieklessen, lessen in Javaanse dansen,etc. Vaak ook lekker eten en leuke bijeenkomsten. Museum bezoek en andere uitstapjes.

De eerste kinderen zijn nu klaar met de school. Deze hebben allemaal een baan, terwijl hun ouders nooit ergens werk konden vinden. Mogen we een beetje trots zijn? Wegens overlijden verloren we 7 belangrijke sponsors dit jaar. Maar er kwamen er ook weer bij. Zo maken wij ons op voor ons 10-jarig bestaan.

We zijn er ook voor verwaarloosde ouderen, voor weggestopte gehandicapten en voor bejaarde daklozen. En voor moeders, die een goede voetmassage kunnen gebruiken. Op bijgaande foto's kunt u het allemaal vinden.

Helpt u ons ? Heel graag.....
NL 26 INGB 0004 289474
t.n.v. STG Wijkband Sukun - Voorburg N


suvono.nl · online doneren · © 2005-2024

3,917,444 pageviews