Foto's

 29 mei 2016: Voorbereidingen maken spandoek 

Logo Stichting SUVONO

Help Stichting Suvono; sluit hier uw reisverzekering af!
 Foto's
29 mei 2016: Voorbereidingen maken spandoek

De voorbereidingen en het maken van het spandoek door de grotere Suvono-kinderen. Alle kinderen hebben goed contact met elkaar. Wil iemand een keertje niet meedoen om welke reden dan ook, dan wordt dat ook gerespecteerd.

Zowel binnen als buiten is het altijd wel een drukte van jewelste. We hebben ruimere huisvesting nodig, maar ja, hoe los je dat op. In de toekomst hopen we een aangrenzend huisje te kunnen kopen. Daar zou dan de recreatie kunnen worden ondergebracht.

Altijd is er eten en drinken. Steeds weer mogelijk gemaakt door sponsors met eenmalige giften. En envelopjes met geld, voor school voor de kinderen op de scholen waar de schoolgelden nog niet per 6 maanden kunnen worden voldaan.

Het bereiden van de maaltijden wordt - onder leiding van Fatima - gedaan door de grote Suvono-kinderen. Jawel ook de jongens helpen mee om het eten rond te brengen.

Onze recreatiespullen, zoals tafeltennis, tafelvoetbal, de drumlessen en culturele dansen zouden in een afzonderlijk gebouwtje moeten worden gehuisvest. Ook op de schooldagen zijn er teveel kinderen om goed uit de voeten te kunnen.

Tenslotte nog even buiten voor een foto om de sponsors te danken.?suvono.nl · online doneren · © 2005-2024

3,887,607 pageviews