Foto's

 31 juli 2016: Uitstapje eerste Suvono-groep geslaagd 

Logo Stichting SUVONO

Help Stichting Suvono; sluit hier uw reisverzekering af!
 Foto's
31 juli 2016: Uitstapje eerste Suvono-groep geslaagd

Op zondag 31 juli 2016 konden we dan eindelijk ons al lang geplande uitstapje gaan maken met groep 1. (van totaal 5 groepen) Dit uitstapje is heel goed voor de kinderen, omdat zo nooit ergens komen. Nooit op vakantie - nooit ergens heen. Altijd maar in die benauwde kampong, met al zijn problemen. Iedere dag weer. Binnen het gezin, maar ook bij vriendjes thuis.

Wij vinden het nodig om iets met de kinderen te ondernemen. Dat kost veel geld, maar'het is dit dik waard. Het is iets om naar uit te zien en daarna om op terug te zien. Wellicht herkent u dit zelf en kunt u het nut van deze tour bevestigen. Inderdaad een tientje per kind, dat zijn we wel kwijt aan hoge entreekosten, de lunch en de bushuur. Maar het is het zeer zeker waard. Dat heeft groep 1 bewezen. Het frist op en motiveert voor het komende schooljaar. Zo is er iets leuks om over na te praten.

De kosten voor groep 1 konden we uit eigen pot betalen. Voor groep 2 zijn we met inzamelen begonnen. Jan en Gabi uit Duitsland helpen ons, Guus de Bruijn , Jos Visbeen , het Fonds van Rob Huisman, Hans van Schaik en ook wat locale donaties zoals van Lydia Tandra en Raymond Izaak.

Afgelopen zondag zouden we op stap gaan met groep 2, maar vanwege de 17 augustus- vieringen (die nog tot eind augustus lopen) waren er die zondag optochten en een soort carnaval door de kampong. Ook dat is leuk en zeldzaam dus dat kreeg even voorrang. Maar groep 2 staat in de startblokken.

Als u ook een Suvono-kind naar school helpt , zou u voor hem/haar ook kunnen helpen met een extra donatie van 10,00 euro o.v.v. Suvono-uitstapje. Dit is niet verplicht uiteraard, maar zo kunnen we gaan sparen voor groep 3. Gelukkig is er steeds hulp van vrienden en sympatisanten. Dank u wel , dat we steeds weer voor dit alles in staat worden gebracht.

suvono.nl · online doneren · © 2005-2024

3,958,765 pageviews