Investeringen

 Hoe kleinschalige hulp kan helpen 

Logo Stichting SUVONO

Help Stichting Suvono; sluit hier uw reisverzekering af!
 Investeringen
Hoe kleinschalige hulp kan helpen

Door middel van kleine 'investeringen' lukt het SUVONO om mensen een handje te helpen. Deze kleine investeringen zullen betaald worden uit de donaties van onze donateurs.

Het gaat hier echt om kleine investeringen. Hieronder zullen deze mini-bijdragen allemaal vermeld worden. Op deze manier kan iedere bezoeker zien waarvoor we staan. Ook kunnen eventuele toekomstige donateurs zien hoeveel goeds een kleine donatie al kan doen.

20 augustus 2005 · Babybadjes voor moeders van Sukun
Aankoop Toyota Kijang

De Toyota Kijang Grand Extra (Stationwagen) uit 1993 is al vanaf de oprichting vrijwel dagelijks voor de stichting ingezet. Pim Vroegop heeft de auto in gebruikleen gegeven, maar kan als buitenlander in Indonesië niet prive een auto op zijn naam hebben.

Aankoop Toyota Kijang

Aanleg schoolplein Indriyasana-school

Omdat onze stichting Suvono diverse kinderen op deze school heeft geplaatst, diende Mw. Hermien tevens een verzoek om hulp in, voor een urgent project voor de school, ten bedrage van zes miljoen Rupiah.(ongeveer 600 euro)

Aanleg schoolplein Indriyasana-school

Fondsen voor dit project heeft Stichting Suvono nog niet bij elkaar. Het betreft een éénmalige investering om het schoolplein aan te pakken.
suvono.nl · online doneren · © 2005-2024

3,958,721 pageviews