Nieuws

 7 oktober 2012: Brand in Sukun 

Logo Stichting SUVONO

Help Stichting Suvono; sluit hier uw reisverzekering af!
 Nieuws
7 oktober 2012: Brand in Sukun

Door een vonkende kabel van electriciteitsbedrijf PLN onstond er brand in het ouderlijk huis van Pipiet in kampong Sukun. (zaterdagavond 6 oktober rond 20.00 uur). De kamer van Suvono-vrijwilligster Fatima (die daar met man en 3 dochters sliep) is volledig uitgebrand. Hun kleding en schamele bezittingen zijn in vlammen opgegaan. Ook het totale dak van het huisje is verbrand.

Vaak was het huisje ook middelpunt voor de Suvono-acties, vooral toen we nog geen eigen gebouw hadden. Fatima en gezin zijn nu ondergebracht bij Pipiet en de brand stond ook op overslaan naar het huisje van de invalide Mbak Tien en haar moeder van 85. Zij zijn nu op kantoor van Suvono ondergebracht.

Verder is er blusschade w.o. aan de schoollboeken van de drie meisjes Amanda, Sifa en Mayla. Twee brandweerwagens en 10 brandweer-lieden waren rond 21.30 de brand meester. Er was ook pers op afgekomen en de hele kampong was uitgelopen. Er was geen brandverzekering, maar bij de PLN zal een claim worden ingediend.suvono.nl · online doneren · © 2005-2023

3,665,290 pageviews