Nieuws

 December 2013: Het definitieve afscheid van Oma Anna 

Logo Stichting SUVONO

Help Stichting Suvono; sluit hier uw reisverzekering af!
 Nieuws
December 2013: Het definitieve afscheid van Oma Anna

Ruim een jaar gelden overleed oma Anna, op 95 jarige leeftijd in Surabaya, vlak voordat ze haar laatste dagen in Malang zou komen doorbrengen, want dat wilde ze zo graag. Alles was hiervoor al in gereedheid gebracht. Omringd door Suvono-vrijwiliggers voor verzorging, aandacht en gezelligheid. Maar het mocht niet zo zijn.

Oma Anna was Duitse, die al van 1933 in Indonesië woonde en nog op Bali geregistreerd stond. Pipiet had het er druk mee om alle documenten rond te krijgen. Zoiets regel je niet zo even in Indonesië. De crematie vond plaats in Malang, zodat het laatste deel van haar wens toch is uitgevoerd. (Zie elders op onze website voor het verslag hierover)

Oma Anna had haar oudste kind - een dochter die in Portugal woonde, overleefd. Verder had ze alleen nog een zoon in Engeland (Mario) die op dat moment net tobde met zijn gezondheid. Maar uiteindelijk kwam het allemaal goed. Mario kwam in september j.l. naar Malang en bezocht ook Rumah Impuls in Sukun, met twee vrienden. Pim Vroegop ontving hen op het Suvono-kantoor. (op de foto Mario geheel links)

De urn werd opgehaald en de as is verstrooid in de Bali-straat (het smalle stuk zee tussen Java en Bali)

Hulde voor Pipiet die dit alles prima heeft weten te regelen.

suvono.nl · online doneren · © 2005-2024

3,887,618 pageviews