Nieuws

 23 december 2013: Deri schrijft bedankbrief 

Logo Stichting SUVONO

Help Stichting Suvono; sluit hier uw reisverzekering af!
 Nieuws
23 december 2013: Deri schrijft bedankbrief

Deri heeft een baan! Deri is van school en moet haar moeder helpen aan inkomen voor het gezin. Jarenlang was Deri afhankelijk van Stichting Suvono voor haar school. Als zij die schoolopleiding niet had gekregen was ze waarschijnlijk op haar 13e al uitgehuwelijkt, zoals vroeger ook haar moeder.

Nu heeft ze een baan in Malang Town Square, het meest chique winkelcentrum van Malang. Ze werkt daar als serveerster bij het Food Centre. Met toch behoorlijk vervolg onderwijs als ondergrond.

Samen met haar broertje Kevin kreeg ze hulp van een Nederlands echtpaar in Heiloo. Deri is hier dankbaar voor en schreef haar sponsors een bedankbrief:

Lieve oom Carol en tante Riekske,

Mijn schooltijd is voorbij. Ik moet mijn moeder helpen om wat te verdienen. Ik heb een baan gevonden als serveerster in MATOS. (Malang Town Square) Ik krijg een salaris van 1 miljoen per maand en mag meteen beginnen. Zoveel geld heb ik nog nooit van mijn leven bij elkaar gezien.

Foto 3 is gemaakt in op de werkplek in MATOS. Ik ben u dankbaar dat u mij en mijn broertje Kevin heeft willen helpen. Dat God u altijd zal beschermen. Zo nu en dan zal ik u een berichtje blijven sturen, vaker dan dit voorheen is geweest. Helpt u alstublieft mijn broertje Kevin.

Mijn nichtje Angel zit nu in dezelfde situatie als ik vroeger, toen ik bij stichting Suvono kwam voor hulp. Zij moet al naar de kleuterschool maar daar is geen geld voor. Met kerst mag ze met Kevin mee naar Rumah Impuls. Zou u haar willen helpen nu ik voor mijzelf kan zorgen?

Dank u 1000x opdat ik kon worden wie ik nu ben. Met een baan en een salaris! AMIN.

MERRY CHRISTMAS TO YOU AND MAY GOD BLESS YOU ALWAYS.

Deri Cecelia
Sukun MalangHet antwoordje aan Deri is inmiddels ook ontvangen en konden we op onze website plaatsen:

Lieve Deri,

Hartelijk dank voor je mooie en lieve brief en de foto's.

Erg fijn voor jou dat je zo'n mooie job hebt gekregen in Matos. We wensen je een hele fijne verjaardag en hele fijne kerstdagen toe.

Wij zijn blij je gesteund te kunnen hebben en eveneens je broertje Kevin.en zullen Kevin blijven steunen evenals van af nu ook nichtje Angel.

Doe je moeder ook de hartelijke groeten van ons en we hopen voor jullie allemaal op een gelukkig Nieuw Jaar.

Laat af en toe een berichtje met evt. een foto via SUVON0 sturen zodat wij weten hoe het met je gaat.

Liefs en hartelijke groeten,
oom Carol en tante Riekske
suvono.nl · online doneren · © 2005-2024

3,935,548 pageviews