Nieuws

 24 december 2014: Hernieuwde hulp aan Mbak Tien 

Logo Stichting SUVONO

Help Stichting Suvono; sluit hier uw reisverzekering af!
 Nieuws
24 december 2014: Hernieuwde hulp aan Mbak Tien

We hebben het op deze site al regelmatig gehad over Mbak Tien. De invalide vrouw, die als baby een verkeerde injectie kreeg. Verstoken van hulp en in grote armoede levend hebben wij ons jaren geleden al ontfermd over Mbak Tien en haar inmiddels 85-jarige moeder. Haar hele leven heeft de moeder voor haar gezorgd. Naar de rivier gedragen om haar te wassen, etc.

We sloten water aan in hun huisje en maakten een kraan. (vrijwilliger Ed de Vries) Laura Reumerman kocht een aanrecht voor ze. Elizabeth van Kampen helpt al een poos met hun maandelijkse basis-behoeften, uit het Waka-Waka-fonds van Marie Nassette kochten we een televisie en repareerden het ingestorte dak en plavond.

Gerard van Soest helpt ook met bijv. een extratje voor kerst, voldoende om er een nieuw bed van te kopen. En dat was hard nodig nu de twee vrouwen samen op het harde, ingezakte bedbankje moeten slapen. Maar het moet ook nog passen in de smalle ruimte. Pipiet maakte de boel wat schoon, maakte ruimte voor een nieuw bed en ging op stap.

Ze kwam terug met een nieuw bed, haalde er twee mannen bij om te helpen en het bed werd direct geplaatst.De foto's spreken verder voor zich. De volgende stap is de muren opknappen.

suvono.nl · online doneren · © 2005-2024

3,934,548 pageviews