Nieuws

 10 januari 2015: Bezoek sponsor Geoffrey 

Logo Stichting SUVONO

Help Stichting Suvono; sluit hier uw reisverzekering af!
 Nieuws
10 januari 2015: Bezoek sponsor Geoffrey

Op zaterdag 10 januari 2015 waren wij nog geheel in de kerstsfeer in Jalan Siwalan. Onze vriend en sponsor Geoffrey uit Australie kwam ons twee dagen bezoeken. Hij viel met zijn neus in de boter, onze logeerkamer was vrij, er was een gebedsbijeenkomst en een voedsel-uitdeel-actie voor daklozen in de straten van Malang-centrum en op 11 januari was het 3-dubbel feest in Rumah Impuls Sukun, Nieuwjaarsfeest, kerstcadeau's en de viering van het 9-jarig bestaan van onze Indonesische zusterorganisatie Stichting L.K.S.

Vanwege de gezondheidstoestand van onze bijzondere gast, stond de gebedsdienst in het teken van zijn aanwezigheid. Ca 25 mensen uit het kerkje van Sukun, waren met de dominee Pak Yusak meegekomen voor het gebed. Pipiet zorgde voor een goede maaltijd na afloop. Geoffrey was blij met deze bijeenkomst en hoorde over de problemen van het kerkje in Sukun. Het kerkje moet dringend worden gerestaureerd maar de vergunning wordt tegengehouden door het wijkhoofd. Dus ook hier ging het gebed over en Geoffrey besloot de volgende dag een kijkje te komen nemen.

Terugblikkend op 2014 en verder terug, dachten we aan hen die ons zijn ontvallen. secretaris Michelle Huybrechts, bestuurder Hans van der Bruggen, vriend Govert Huijser, bestuurder Clim Smeets, vrl secretariaats-ass Maudy Angenent, vriend, donateur en adviseur Hans van den Steenoven, bestuurder Harry van Kleef, vriend Pans Schomper.......we dachten aan allemaal en hoezeer we hen missen.

En buiten zat dan de jeugd, de toekomstige vrienden van Suvono. We zullen doorgaan, met Gods wil en Gods hulp. (en met uw hulp natuurlijk!)

suvono.nl · online doneren · © 2005-2023

3,666,713 pageviews