Nieuws

 17 januari 2016: NIEUWJAARSFEEST IN RUMAH IMPULS SUKUN 

Logo Stichting SUVONO

Help Stichting Suvono; sluit hier uw reisverzekering af!
 Nieuws
17 januari 2016: NIEUWJAARSFEEST IN RUMAH IMPULS SUKUN

De uitgenodigde zangeres werd zondag ziek, zodat we op het allerlaatste moment een andere - in Malang populaire zangeres moesten uitnodigen. We hadden even niet gedacht aan haar achtergrond , dus was het even schrikken. Maar de zangeres deed geweldig mee, kende alle algemene kerstliedjes en genoot er van om bij ons op te treden. De sfeer was fantastich.

Een Suvono-meisje van de oude garde (Monica) verraste iedereen met twee nummers, die ze heel erg goed zong. Af en toe treedt ze ook op met een bandje, dus het ging haar goed af. Maar ook de jongere Suvono-kinderen deden het heel goed. Het ijs was gebroken en het bleek dat er veel zang-talent zit bij de Suvono-kids.

In de ochtend waren er al voorrondes bij het kampioenschap tafelvoetbal. Tot de 20 besten over waren. Er mochten maar heel weinig kinderen kijken om niet te storen. Een wedstrijd duurt 5 minuten. Uiteindelijk waren er dus 5 kinderen over die moesten gaan uitmaken wie er nr. 1, 2 en 3 zou worden.

Er waren bekers (met een geldprijsje - elk 50.000,-) voor 1, 2 en 3. Een grote Suvono-jongen (Yutaro) won al zijn wedstrtrijden met heel veel doelpunten-verschil. Manda had alle grote kinderen verslagen en Pans viel in bij de laatste 5, zodat er nog 3 wedstrijden konden worden gespeeld.

Pans bleef maar in de competitie en kwam bij de beste 3. In een zinderende finale klopte Pans de veel oudere Yotara met groot verschil en werd dus kampioen. Yotara dus nummer 2 (dacht iedereen) en hij vergat dat hij nog tegen Manda moest spelen. Die wedstrijd werd nog spannender dan de finale.....en Manda won !

Intussen hadden alle kinderen hun Nieuw-jaars-cadeau gekregen. Een grote badhanddoek. In de ruimte aan de voorzijde kwamen de armsten uit de wijk hun gesubsideerd levensmiddelen-pakket halen , met een coupon , dat vooraf aan Fatima was betaald.

Alles verliep heel rustig zonder duwen en dringen en iedereen kreeg zijn pakket. Grote Suvono-kinderen hielpen bij de distributie. Moeders wachtten rustig op hun beurt. In de eetruimte was voor alle kinderen een maaltijd. En er lag een heel pakket klaar om mee naar huis te nemen.

Ons kleine gebouw barstte uit de voegen. We hebben dringend meer ruimte nodig. De halve finale en finale van de tafeltennis competitie zullen op 14 Februari worden gespeeld. De voorrondes beginnen de 24e Januari.

Ons feest voor Nieuwjaar was geweldig. We zijn dan ook heel blij en ondanks de mislukte foto's hopen we toch nog een beter fotoverslag te kunnen maken met foto's van enkele bezoekers. En we kijken uit naar de TV-beelden, met een dankwoord van Pim in het Nederlands. Mogelijk zetten we dit op You Tube.suvono.nl · online doneren · © 2005-2024

3,934,461 pageviews