Nieuws

 20 september 2016: Binnen de muren van de Lowokwaru-gevangenis 

Logo Stichting SUVONO

Help Stichting Suvono; sluit hier uw reisverzekering af!
 Nieuws
20 september 2016: Binnen de muren van de Lowokwaru-gevangenis

Een kijkje binnen de muren van de Lowokwaru-gevangenis in Malang. Stichting Suvono helpt de gewone jongens die er langdurig vastzitten voor iets wat ze gedaan hebben, in Holland maximaal wordt bestraft met een berisping. Voor het drinken van bier bijvoorbeeld of het mee doen aan een loterij (In Nederland door de Staat georganiseerd) of een voetbal-toto. Elders op deze site meer hierover.

Stichting Suvono helpt bij het "onmogelijke". Een grote visvijver binnen de gevangenismuren voor het kweken van ikan lele en ikan mas. We kunnen nu helpen met het visvoer en het opkopen van ikan lele. Op de foto's zijn twee jongens te zien die ons al jaren hebben geholpen bij activiteiten van Stichting Suvono. Altijd spontaan de handen uit de mouwen bij het schoonmaken en helpen bij orde in de rijen van mensen die een hulp-pakket van ons ontvangen.

Een jarenlange verblijf wordt door deze visvijver wat verzacht. En het levert een zakcentje op om drinkwater te kunnen kopen. Jawel dit is niet gratis en kost meer dan in Nederland een blikje cola.suvono.nl · online doneren · © 2005-2024

3,917,371 pageviews