Stichting SUVONO

 de heer Ed de Vries 

Logo Stichting SUVONO

Help Stichting Suvono; sluit hier uw reisverzekering af!
 Stichting SUVONO
de heer Ed de Vries

Ed de Vries (Den Haag, 24-2-1940) woont in het Haagse Mariahoeve en is al vele malen in Malang geweest. Hij is verkikkerd geraakt op deze Oost Javaanse stad en heeft er nu zelfs een huurhuisje in de wijk Blimbing.

Toen hij in 1998 hoorde over het werk van Pim Vroegop in Indonesie, bood hij al meteen zijn diensten aan. Want Ed weet vanuit zijn werk veel van aanpakken op het gebied van waterleiding, electra en allerlei huishoudelijke klussen. Lekkende daken, lekkende kranen, reparaties, etc. zijn door hem zo gedaan.

Vanaf de oprichting van de stichting Suvono is Ed hierbij betrokken en inmiddels is hij in Malang voor ons aan de slag gegaan. Zie hiervoor de rubriek 'Projecten en voorzieningen door SUVONO', waarin diversen van zijn fysieke bijdragen vermeld staan.

Ed heeft een leven vol avontuur achter de rug en dit gaat nog steeds voort. Als professioneel duiker werkte hij aan oliepijpleidingen voor de kust van Libië en maakte natuurtochten door de Belgische Ardennen met onstpoorde jongeren (Outdoor Centre Ontspoorde Jongeren). Bergbeklimming over de hoge rotsen van de Outre, en kanovaren waren een tijdlang zijn dagelijkse bezigheden. Nu Ed ver over de 60 is deinst hij nog steeds niet terug voor het beklimmen van de Javaanse Merapi of de Semeru-vulkaan.
suvono.nl · online doneren · © 2005-2024

3,958,758 pageviews