Projecten

 Lancering van ons nieuwe grote project 

Logo Stichting SUVONO

Help Stichting Suvono; sluit hier uw reisverzekering af!
 Projecten
Lancering van ons nieuwe grote project

Het zat er al een poosje aan te komen. De opzet en bouw van een ruimte bij Rumah Impuls Sukun, waar de oudere Suvono-kinderen ideeën kunnen uitwerken om ter plekke dingen te maken voor de verkoop voor (vooral) de lokale markt.

Wij denken hierbij aan verjaardagskalenders, gewone kalenders, ansichtkaarten, posters, specifiek Malangse batik, T-shirts, glasgravering en dergelijke. Deze artikelen zullen dan allereerst in consignatie worden geleverd aan winkelketens in Malang en omgeving.

Uit de verkoopwinst zullen de kinderen dan hun verdere studie kunnen gaan bekostigen. Het gaat hierbij dan dus om kinderen, die ná de middelbare school nog verder willen leren.

Inmiddels hebben wij op de middelbare scholen nu al zo'n 20 kinderen, al tot de derde klas. De cirkel is dan rond voor wat betreft onze hulp aan kansarme kinderen, voor scholing in de wijk Sukun te Malang-zuid.

Een aanvang kan al worden gemaakt met de donaties van de heer Willem Vuisting te Waalre, Ad Schuurman te Rotterdam en mevrouw Schrauwen te Den Haag.. Het begrotingstekort van zo'n 4.700 euro hopen we de komende tijd uit verdere donaties te kunnen aanvullen.
suvono.nl · online doneren · © 2005-2023

3,792,253 pageviews