Projecten

 Wereld-shirt 

Logo Stichting SUVONO

Help Stichting Suvono; sluit hier uw reisverzekering af!
 Projecten
Wereld-shirt

De Suvono-kas heeft eigenlijk nog nooit inhoud gehad, omdat alle binnengekomen donaties, steeds geheel naar de daarvoor bestemde projecten gaan. Dus kosten als benzine, parkeergelden, tips aan niet-vrijwilligers die soms moeten worden ingezet, scan- en andere kosten in het internetcafe, postzegels voor verzending informatie, de vaste lasten op kantoor, telefoon, en dergelijke hebben we steeds graag uit eigen zak betaald.

Nu wij in rap tempo groter groeien, is dit haast niet meer op te brengen. Het is daarom noodzaak geworden om inkomsten te verkrijgen uit verkoop van artikelen.

Laura Reumerman dacht mee en kwam zo op het T-shirt project en trok hiervoor ook een sponsor aan. Het project is dan ook opgestart met een fonds van de heer Harm Piet.

We houden u via deze pagina op de hoogte van de ontwikkelingen rond dit project.Prijzen van de wereld-shirts

Buiten Indonesië Binnen Indonesië
Kindershirts S - M - L € 10,- 50.000 Rupiah
Shirt voor volwassenen  € 15,- 75.000 Rupiah
* Prijzen zijn exclusief verzendkosten.Aardrijkskunde-project voor de Suvono-kinderen

De heer De Munnik te Rotterdam heeft een wereldkaart gesponsord voor ons kantoor Rumah Impuls Sukun. De bedoeling is, dat we een Suvono Wereld-shirt (vandaar dus deze naam) gaan krijgen in ieder land op de wereld. Een kind uit dat land zal dan op de foto komen - en vervolgens op onze website - op een voor dat land herkenbaar punt of met iets anders dat specifiek is voor dat land. Op onze wereldkaart prikken wij dan een kopspeld.

Maar we gaan er nog mee verder. We gaan op zoek naar een postzegel uit dat land, zoeken de naam van de hoofdstad op, informeren naar de staatsvorm en het staatshoofd en bekijken hoe de vlag er uit ziet. Ook of het land bij een landengroep hoort. Zo zullen de Suvono-kinderen spelender wijze een leuke ondergrond kunnen krijgen bij het aardrijkskunde vak. En voor al onze donateurs leuk om op zoek te gaan in de kennissenkring in het buitenland, om er een Suvono kindershirt heen te sturen.Lijst met landen

Op deze pagina gaan we alle landen plaatsen waar het wereld-shirt van Stichting Suvono reeds naartoe gezonden is. Uiteraard zorgen we ook voor het bewijs, we plaatsen per land zeker 1 foto waarop een lokaal kind in een wereld-shirt staat.

Klik hier voor de lijst landen.Tekeningen van de schooladoptie-kinderen

Aangezien alle kinderen een eigen tekening gemaakt hebben, willen we deze allemaal gaan plaatsen op de persoonlijke pagina's van de schooladoptie-kinderen. Voor het gemak houden we ook een lijst bij, die kunt u op onderstaande pagina vinden.

Klik hier voor de lijst met op dit moment beschikbare tekeningen.Een van onze kinderen in een Suvono-shirt met de winnende tekening.
Een van onze kinderen in een Suvono-shirt met de winnende tekening.

De winnende tekening van Difa.
De winnende tekening van Difa.
suvono.nl · online doneren · © 2005-2024

3,934,826 pageviews