Projecten

 Suvono gezondheidsapparaat 

Logo Stichting SUVONO

Help Stichting Suvono; sluit hier uw reisverzekering af!
 Projecten
Suvono gezondheidsapparaat

Eindelijk kon onze droom dan worden gerealiseerd, dit door een donatie van de heer Ike Thung uit Diepenveen, t.g.v. zijn 70ste verjaardag.

Om de Opa's en Oma's van Suvono-kinderen, en voor alle oudjes in de wijk Sukun iets te kunnen bieden waar ze baat bij hebben, werd een aantal jaren geleden een plan gemaakt voor o.a. de aanschaf van de Chi-machine. Van de positieve werking hiervan waren we erg onder de indruk.

Ouderen in armoede, gaan niet snel naar een dokter. Immers is niemand verzekerd, niemand heeft spaargeld of ook maar kinderen die kunnen helpen met het geld zonder hun gezinnen dan ernstig tekort te doen. Wat kunnen we voor deze mensen doen?

Door de voortgang van kennis en techniek is het net als met computers, televisie, telefoon, etc. een voordurende verandering. Zo was de Chi-machine al verouderd voor we deze konden kopen. En zo kwamen we op een nog kostbaardere - maar veel spaarzamere machine : de Acupuncture SHINJU- INFRA RED machine met aansluitingen naar alle punten op het lichaam, die in verbinding staan met de organen. Compleet met warmte-regeling en Infra-rood.

Als basis is het een voeten-massage-apparaat, dat goede werking heeft bij ca. 15 minuten per keer. We hebben het uitvoerig zelf getest voor we tot de aanschaf hiervan zijn overgegaan. En ..... wij - vrijwilligers van Suvono - hebben er zelf ook baat bij. HET HELPT!

Zie bijgaande afbeeldingen ter informatie: hier zijn vier overzichtjes bij waar het apparaat o.a. voor kan worden gebruikt.


1. Hartproblemen en tintelingen (slapende voeten e.d)


2. Heupen, lendenen en vitale energie.


3. Slaapstoornissen, oorsuizingen, en emoties.


4. Spierpijn, pijnlijke voeten en benen.

Het apparaat is momenteel al ingebruik door een twintigtal ouderen. Ook jongeren willen graag op de lijst en voorlopig mag dit. Om een drempel op te werpen voor mensen jonger dan 45 jaar overwegen wij om in de toekomst een bijdrage te vragen van 40 cent per keer, voor stroomverbruik en faciliteiten.

Foto's van het gebruik van ons apparaat zijn binnenkort op onze site te bewonderen.suvono.nl · online doneren · © 2005-2024

3,887,676 pageviews